Kiedyś podniosłem auto na drążkach skrętnych na maksa ale od tamtego czasu miałem cały czas problemy z szybko zużywajacymi się przegubami i rozrywanymi gumami. Postanowiłem coś z tym zrobić i opóściłem most o 5 cm - niby mało - ale wystarczyło przednia grucha i tak jest wyżej niż tylna. A oto zdjęcia ( mogę to wykonać też komuś na zamówienie tylko trzeba mi przysłać potrzebne częsci )
ano ładne jeśli możesz zdradzić jaki koszt nawet przy niewielkim lifcie to będzie lepsza opcja niż kręcenie drążkami, nie będzie zmniejszać zakresu pracy wahaczy w dół
pocieszny napisał(a):ano ładne jeśli możesz zdradzić jaki koszt nawet przy niewielkim lifcie to będzie lepsza opcja niż kręcenie drążkami, nie będzie zmniejszać zakresu pracy wahaczy w dół
Drążkami i tak będziesz musiał podkręcić, bo most pójdzie w dół. To rozwiązanie pomaga zmniejszyć kąt wychodzących z mostu półosi...
"Dobrze zrobione jest lepsze niż dobrze powiedziane" - Benjamin Franklin 2.6 Ból fizyczny jest niczym w porównaniu z cierpieniem duszy - Skiczu