FFK napisał(a):Co do ręcznego to fajnie robią w AB Serwis. Mi jak zrobili to ekstra chodzi. Lekko, nie hałasuje, no chyba, że się porusza wiaderkiem w którym leży leżą pokrzywione części
pocieszny napisał(a):jeśli jeździ się po ancwaldzie to może i ręczny jest OK, ale prawda jest taka że po każdym wyjeździe w teren ręczny nie istnieje, a najbardziej wqooorwiające jest jak ręczny przestaje działać już na wyjeździe, problem dodatkowy jak jeździ się po górach,
ja coraz bardziej przekonuje się do pomysłu kolegi i przerobienie na hydraulikę, problem wtedy przestaje istnieć definitywnie
pocieszny napisał(a):opisane nie jest, przynajmniej ja nic o tym nie wiem
na razie była luźna rozmowa, wiem że 1 auto z takim ręcznym już jeździ, sprawuje się ok, jeśli się zdecyduje to napisze najwyżej
miras7 napisał(a):pocieszny napisał(a):opisane nie jest, przynajmniej ja nic o tym nie wiem
na razie była luźna rozmowa, wiem że 1 auto z takim ręcznym już jeździ, sprawuje się ok, jeśli się zdecyduje to napisze najwyżej
Wszystko fajnie, tylko , że nielegalnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość