Quentil napisał(a):Ja to się bardziej dziwie, że ktoś w ogóle odpisał![]()
Znowu się pozytywnie zaskoczyłem jak to postęp wkracza do kraju
Jake napisał(a):Cholera, wycenili na 200zl nie liczac wysylki. Za dwie blaszki co mozna w kieszen wsadzic troche duzo.
Legend napisał(a):nie obliczę jakie siły na to działają jednak biorąc pod uwagę jakie siły generuje np kinetyk zrobiłbym to 1,5x grubsze i 1,5x bardziej solidne niż wynika z obliczeń. Z logiki im mniej połączeń tym mniej miejsc, w których moga być słabe punkty. Zauważ, że wszystkie haki fabryczne są z jednego kawałka, widziałeś kiedyś kulę przyspawaną do haka?
Legend napisał(a):Co tu daleko szukać... na Pogorii masz krzyż w miejscu gdzie gościa trafiła szekla z liną wpadająca przez tylne drzwi mijajac fotele skończyła na jego głowie.
Wolałbym się nie zastanawiać czy zaczep jest wystarczająco dobry aby przeżyć.
Legend napisał(a):Miras ma rację, jak jest obspawane z wielu stron to powinno być ok...aczkolwiek nie wiesz czy tojtoj nie skończy na upalaniu
Jake napisał(a):
Problem taki, ze nikt mi tego nie chce wykonac, wiekszosc firm przerasta giecie. Jedna ktora sie zaeklarowala koniec koncow jednak odmówiła... Nadal szukam.
Czy uwazacie, ze wykonanie czegos takiego przez wyciecie i pospawanie kątownika bedzie duzo slabsze?
mcgiver napisał(a):Jake wyslij mi dwg i zapytam w firmie w której stale coś mi wykonują na waterjecie + gięcie i zobaczymy co mi powiedzą. jutro jadę do nich po odbiór detali do projektu i zapytam konstruktora żeby mi to wycenił.
Bobas napisał(a):Jake napisał(a):
Problem taki, ze nikt mi tego nie chce wykonac, wiekszosc firm przerasta giecie. Jedna ktora sie zaeklarowala koniec koncow jednak odmówiła... Nadal szukam.
Czy uwazacie, ze wykonanie czegos takiego przez wyciecie i pospawanie kątownika bedzie duzo slabsze?
Hmm chciałem ci podać kontakt do gościa co ogarania temat ,ale się nie odezwałeś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości