cherokeexj napisał(a):ja wiem gdzie się lęgnie rdza ale wiem też że nie mogę nigdzie znaleźć reparaturki tylnego błotnika z tąd wizja wycięcia "raka" z mojego i wstawienie mu łatki z kawałka blachy (mam pozostałości po arkuszu 1mm). Ale że ja ani blacharz ani lakiernik.... to wypadało by to jakoś w miarę rozsądnie zasłonić żeby nie było widoczne....
mcgiver napisał(a):no te poszerzenia faktycznie stoja w cenie i mało tego jest .
mi sie udało kupić kika dni temu kompletny zderzak poliftowy w poszukiwanym kolorze łącznie z belką , swiatłami i poszerzeniami na zderzaku za 260zł z wysyłką , a widzę że za same poszerzenia zderzaka sobie wołają po minimum 40zł/szt + wysyłka .wszystko w miarę dobrym stanie , kilka srub urwałem ale juz jest wszystko profi zreanimowane
zderzak do małych poprawek lakierniczych , belka poszła do piaskowania , lampy pójdą do regeneracji ,a teraz nieśmiało szukam reszty poszerzeń .
może na przyszły weekend odnowiony zderzak z belką uda mi sie podmienić na aucie zamiast tego starego obwiśniętego szrota
jeszcze musze szukac zawieszenia zderzaka, chodzi mi o te elementy metalowo-gumowe mocowane do budy ale jak znam zycie to coś wykombinuję na tokarce z gumowej pyty ewentualnie płyty...
Jake napisał(a):mcgiver napisał(a):no te poszerzenia faktycznie stoja w cenie i mało tego jest .
mi sie udało kupić kika dni temu kompletny zderzak poliftowy w poszukiwanym kolorze łącznie z belką , swiatłami i poszerzeniami na zderzaku za 260zł z wysyłką , a widzę że za same poszerzenia zderzaka sobie wołają po minimum 40zł/szt + wysyłka .wszystko w miarę dobrym stanie , kilka srub urwałem ale juz jest wszystko profi zreanimowane
zderzak do małych poprawek lakierniczych , belka poszła do piaskowania , lampy pójdą do regeneracji ,a teraz nieśmiało szukam reszty poszerzeń .
może na przyszły weekend odnowiony zderzak z belką uda mi sie podmienić na aucie zamiast tego starego obwiśniętego szrota
jeszcze musze szukac zawieszenia zderzaka, chodzi mi o te elementy metalowo-gumowe mocowane do budy ale jak znam zycie to coś wykombinuję na tokarce z gumowej pyty ewentualnie płyty...
Moj zderzak to tez jest totalny szrot, ale ja mam w planach wrzucenie stalowego, tylko na razie jest troche wazniejszych wydatków.
Legend napisał(a):że tak powiem..... jeśłi poszukujecie hardkorowych nakładek to warto szukać w Islandii. Ze względu na ich modyfikacje są firmy, które mają w ofercie fajne poszerzenia, które wyglądają jak fabryczne.
cherokeexj napisał(a):ja myślałem o tym zestawie. Wydaje się że jest wszystko poza sworzniami? do tego sworznie plus tulejka amora ale to i tak tysiaka na graty plus wymiana.... będzie musiało poczekać albo będę powoli kupował tuleje gumowe i zbierał graty na jedną stronę (prawa gorsza) i za jakiś czas zrobię drugą (partiami)
a linku nie wrzuciłem.... tak więc link do zestawu o którym myślałem o tym
http://www.elast-pol.pl/index.php/polib ... rey-detail
mcgiver napisał(a):udało mi się kupić jedno poszerzenie na przód dość tanio. na fotkach wygląda ok całe i nic nie połamane czekam na paczkę.
tak serfując po sieci natknąłem sie na efektowne zabiegi raptorem na około auta . jakby jeszcze były poszerzenia to wygladało by to zajebiscie https://www.janpol4x4.pl/serwis-4x4/isu ... nym-raptor
jak już bede miał komplet to będe tak chciał zrobic mojego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości