freefly napisał(a):Wg mnie to zawracanie gitary i przerost formy nad treścią. Lepiej kupić troopka z 6ve1. No, ale co kto lubi.
mcgiver napisał(a):To narazie nie przymiarka do modyfikacji tylko wstępne wąchanie tematu .freefly napisał(a):Wg mnie to zawracanie gitary i przerost formy nad treścią. Lepiej kupić troopka z 6ve1. No, ale co kto lubi.
dokładnie ; jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki
troop z 6ve1 to zwykły seryjny samochód , z podobno większą ilością czujników i bardziej awaryjną i skomplikowaną elektroniką.
Dokładając kompresor do 3.2 mamy nie awaryjny seryjny samochód , lub na życzenie po włączeniu elektro sprzęgła dodatkowe minimum 1/4 mocy więcej , jeszcze jakby tak mieć układ korbowo tłokowy z 6ve1 i głowice dohc w połączeniu z kutymi korbami z natryskiem oleju na denka tłoków w serii to jest naprawdę temat z potencjałem
piotr R napisał(a):Czy do ciągania przyczepy jest to naprawdę konieczne .To fajna zabawa w autach sportowych i bulwarowozach.
pocieszny napisał(a):Miałem w rajdowce benzyna z kompresora na gaźniku, sprężona mieszanka nie samo powietrze, dosc duzy przyrost momentu w takim rozwiązaniu chodziło to bardzo fajnie tylko gaźnik to ogarniala tylko 1 firma w Polsce
mcgiver napisał(a):czy myslisz że mnie rajcuje tylko ciąganie przyczep ? rajcuje mnie ruszanie z pod świateł jako pierwszy z tą przyczepą
mcgiver napisał(a):
no niestety fachmani od gaznków już zeszli z tego swiata ,a szkoda bo mam rozgrzebany silnik R4 bmw z lat 80 ...
pocieszny napisał(a):był kiedys w polszy 3,2V6 isuzu z kompresorem M62 Yton, jeździło to dość chwile, bo silnik przystosowany do małego dmuchnięcia bez żadnych zmian a do tego skrzynka ze średniego troopera spokojnie wytrzymuje 300-350km
Morti napisał(a):pocieszny napisał(a):był kiedys w polszy 3,2V6 isuzu z kompresorem M62 Yton, jeździło to dość chwile, bo silnik przystosowany do małego dmuchnięcia bez żadnych zmian a do tego skrzynka ze średniego troopera spokojnie wytrzymuje 300-350km
A wiesz może, czy sterownik fabryczny to ogarnia czy trzeba to juz na śwince stroic lub wogole na ECUMASTERZE od zera sterowanie zrobic ?
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości