BardPOL napisał(a):Dobra ze względu na kasę co wybrać:
IRONMANN czy AMADAXTREME?
Jeśli AMADAXTREME to z z jakimi sprężynami?
szybka piłka i zamawiam.
Pozdrawiam
BardPOL napisał(a):...Jakie masz sprężyny do tych amorków?
czy po założeniu amorów na przód +2" musiałeś podkręcać drążki czy auto samo się podniosło tylko na amorach? Pozdrawiam.
BardPOL napisał(a):A i jeszcze jedno dostałem przed chwileczką maila że nie mają amortyzatorów w wersji SPORT tylko w wersji KOMFORT.
Czy takie zamówić? Jest duża różnica?
Auto jest używane jako wyprawówka ( najczęściej na rybki ).
Pozdrawiam.
BardPOL napisał(a):Dlaczego? ja jeżdżę na wyprawy nie na wyjazdy!
A jak z dodatkowym obciążeniem kurnik, progi wyciągarka itp...?
cytuję ze strony Amadaxtreme.pl
"COMFORT – dla lekkich samochodów oraz dla tych którzy cenią sobie miękką komfortową pracę zawieszenia."
No Monti do lekkich aut nie należy
piotrck napisał(a):BardPOL napisał(a):Dlaczego? ja jeżdżę na wyprawy nie na wyjazdy!
A jak z dodatkowym obciążeniem kurnik, progi wyciągarka itp...?
cytuję ze strony Amadaxtreme.pl
"COMFORT – dla lekkich samochodów oraz dla tych którzy cenią sobie miękką komfortową pracę zawieszenia."
No Monti do lekkich aut nie należy
a ty wierzysz we wszystko co piszą ?
i stawiam piwo że nie dowiesz się jaka jest róznica między comfort a sport amorow amada
koluniu napisał(a):danti napisał(a):Jeżdżę na nich. Za tą cenę dla mnie OK. Zamieniłem rozwalone triallmastery na amadę.
PiotrCK też ma komplet, on narzeka ale przeniósł się z dobinsona
Podobno jakościowo i wytrzymałościowo bardzo dobre. Olejowe, a nie gazowe. byłem na ukrainie z nimi, dawały radę. Ale nie zachwyciły mnie jakoś szalenie.
Danti, a które masz te amady sport?? Bo właśnie zanabyłem na przód i były sport i jeszcze jakieś mięksiejsze....
blublu1 napisał(a):Kombinujecie jak konie . Nie lepiej zamówić po prostu IM . Wiele samochodów z tego i innych forów na tym śmiga i jest git. Ja też i się sprawdzają. Szukacie wynalazków , a potem problemy bo coś pękło albo sie wylało .....
pocieszny napisał(a):blublu1 napisał(a):Kombinujecie jak konie . Nie lepiej zamówić po prostu IM . Wiele samochodów z tego i innych forów na tym śmiga i jest git. Ja też i się sprawdzają. Szukacie wynalazków , a potem problemy bo coś pękło albo sie wylało .....
a IM nie pęka i jest super
taaa
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości