mcgiver napisał(a):z tego co widzę aukcja jest już nieaktualna.
co do zacisków to przecież frota i trooper mają te same heble (na 100% przednie, tylne nie jestem pewny) więc skoro to jeździło we frocie to do tropa też będą pasować.
mcgiver napisał(a):z tego co widzę aukcja jest już nieaktualna.
co do zacisków to przecież frota i trooper mają te same heble (na 100% przednie, tylne nie jestem pewny) więc skoro to jeździło we frocie to do tropa też będą pasować.
pocieszny napisał(a):mcgiver napisał(a):z tego co widzę aukcja jest już nieaktualna.
problem o ile będzie występował to będzie z tyłu (tarczo-bęben jest większy) przykładowo przymierzałem 3 lub 4 komplety tylko stalówki wchodziły bez proszenia zalezy od ET felgi i grubości i wyprofilowania wewnętrznego felgi
pocieszny napisał(a):tak powyżej chyba -5 wchodzą bez scen, ale nic se nie dam uciąć 8 lat temu to sprawdzałęm, potem wyszło że taniej i lepiej jest kupić normalne opony na normalne felgi
mcgiver napisał(a):seria ma et38 w troperze i montku po 91 roku i czym bardziej na minus tym bardziej poszerzasz rozstaw kół ale z tym nie szalej .
czym bardziej na minus tym większe problemy ze skrętem i z ocieraniem o nadkola.
te 15 chyba mają inny offset
optymalne w tym aucie bez żadnych modyfikacji to et10 przy JJ7" i 32"koła z szerokością 265 już wystają poza obrys 10mm ;poziomica tyle pokazuje a wizualnie jest wiecej.
mcgiver napisał(a):pocieszny napisał(a):tak powyżej chyba -5 wchodzą bez scen, ale nic se nie dam uciąć 8 lat temu to sprawdzałęm, potem wyszło że taniej i lepiej jest kupić normalne opony na normalne felgi
dobra tylko jeszcze określ co to są u Ciebie normalne opony na normalne felgi
Powrót do Pomysły, Porady, Modyfikacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości