poczekaj aż będziesz 200 wrzucał

mcgiver napisał(a):no toyka całkiem spoko.
nurtuje mnie tylko taki jeden mały niuans , a własciwie to gruby dylemat i przedewszystkim konsternacja; co to k...a
![]()
![]()
robi na forum isuzu / opel u pierwszego po adminie ??
normalnie to powinno być degradacja z funkcji , a jako pokuta dożywotni nakaz jazdy seicento , tudzież tico , ewentualnie daihatsu charade na 12" kołach![]()
![]()
![]()
![]()
Evo napisał(a): No i wrzucenie do jednego wora Sejasa, Tico i Charade to jak wrzucić Montereya do Jimmy czy Samuraja
PblO napisał(a):Mam Nokiany na LXie w rozmiarze 285/75/r16, są niezłe zimą, na sypkim śniegu świetne na ubitym ślisko, na czarnym suchym czy mokrym ok, zimą i latem ciche.
Jednak zaledwie po 2 latach nadają się na śmietnik, na pierwszy rzut oka nówki, 80% bieżnika jeszcze jest, więc przez myśl mi nie przeszło, że w tym roku czeka mnie wydatek związany z zakupem nowych, 3 opony są pofalowane na bokach i auto w tym roku przez przegląd nie przeszło.
Wygląda to bardzo podobnie do tego https://www.wykop.pl/wpis/24589593/czes ... nie-balon-ʖ-oponki-maj/
Podobno Nokian wprowadził jakąś super nadzwyczajną Silent Sidewall Technology w zbrojeniach opon co ma powodować, że opona mniej drży podczas szybkiej jazdy i dzięki temu jest cicha, no i jest cicha, ale jest też dzięki temu słaba na bokach.
miras7 napisał(a):Dla Korfa - rzeczywista średnica po nadmuchaniu to ok 805mm ( rok 2014, prod. ruskiej)
Jake napisał(a):miras7 napisał(a):Dla Korfa - rzeczywista średnica po nadmuchaniu to ok 805mm ( rok 2014, prod. ruskiej)
Jak wczoraj z nudów zmierzyłem koło zapasowe to wyszło mi 818mm = 32.2"
Jake napisał(a):. Swoja droga fajna byłaby taka bycza suwmiarka XD
Dibolec napisał(a):Jake napisał(a):. Swoja droga fajna byłaby taka bycza suwmiarka XD
jest nazywa się to klupamam leśniczego po sąsiedzku więc zawsze mogę takie coś pożyczyć
https://allegro.pl/oferta/srednicomierz ... qMQAvD_BwE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości