Jake napisał(a):Zalozylem do Montka nowe koła.
BFG MT KM2 33x10,5xR15 na felgach 15" z ET -20. Delikatnie wystaja za obrys blotników, ale to mi zupelnie nie przeszkadza. Gorzej ze lewy przód strasznie obciera przy skręcie ( prawy o dziwo nie). Oba przody obcieraja tez przy wiekszym wykrzyzu lub skoku zawieszenia.
Lift +2", bez body-liftu. Chlapacze zdemontowane.
I tak sie zastnawiam czy przesadzielm z rozmiarem czy przesadzilem z ET i jak to dopasowac i sobie z tym poradzic. O ile w ogole sie?
kupricz napisał(a):Mam to samo albo i gorzej, przy 33x12.5 musiałem wywalić nadkola bo się zawijały w kierunku jazdy, podciąłem zderzak przedni (ten oryginalny) a i tak przy wykrzyżach ociera.. lift budy 2" i po problemie
mcgiver napisał(a):delikatnie wystają ? +10 jest w zasadzie na styk
te opony przy -20 to wystają minimum 30mm za obrys![]()
podejrzewam że dynamikę masz zajebistą na tych kółkach z tym silnikiem, no ale przecież nie o to tu chodzi
mcgiver napisał(a):jakby te opony miały trochę wekszy index prędkosci to bym juz nic innego nie szukał...
pocieszny napisał(a):mcgiver napisał(a):jakby te opony miały trochę wekszy index prędkosci to bym juz nic innego nie szukał...
180 Ci nie wystarczy??przeca montek nie osiąga tak kosmicznych prędkości, a nawet jeśli osiągnie to akurat guma w celowaniu w czarne na autostradzie najmniej będzie przeszkadzać
![]()
![]()
mcgiver napisał(a): (pomijam fakt przyjebania się jednego kolesia że nie mam pokrywek dodatkowych halogenów na kangurze, mimo ,że te akurat światła mam nie podłaczone do instalacji od samego poczatku posiadania samochodu) 1
pocieszny napisał(a):dalej się brzydze![]()
jedyne auto pozostające w domu od prawie 20 lat ma rozrząd na kołach
Jake napisał(a):mcgiver napisał(a): (pomijam fakt przyjebania się jednego kolesia że nie mam pokrywek dodatkowych halogenów na kangurze, mimo ,że te akurat światła mam nie podłaczone do instalacji od samego poczatku posiadania samochodu) 1
4 światla drogowe są według rozporządzenia jak najbardziej legalne.pocieszny napisał(a):dalej się brzydze![]()
jedyne auto pozostające w domu od prawie 20 lat ma rozrząd na kołach
Żałuje, ze moj na kołach nie jest
pocieszny napisał(a):nissanowskie TD42 w Patrolu
4,2 diesel R6 na kołachkultura jak w kombajnie
ale 1300000km ma nakulane i śmiga jak nowy
![]()
Arreco napisał(a):Na LPG to nie można nawet do garaży podziemnych wjeżdżaćale oczywiście nie za sprawą spalin
Ad blue podobno szkodliwy dla podzespołów silnika ale za to dla serwisów korzystny
tak się teraz robi samochody żeby mniej na sprzedaży auta a więcej na serwisach zarobić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości