Jake napisał(a):.....wiem, ze zadne remonty starych terenówek sie nie zwracają, ale wsadzanie 10k w Troopera naprawde juz mija sie z celem.
mcgiver napisał(a):u mnie a już mamy prawie 13tyś i to nie są rzeczy z górnej półki![]()
całościowo w samochód przez 4 lata poszło 17tyś + cena zakupu 4900zł
mcgiver napisał(a):no własnie niektórzy wolą nie liczyć co by ich z butów nie wyrwało, albo żona nie zagroziła rozwodem
.
ja liczę dla własnej wiedzy.
gsxr1100_1980 napisał(a):Bo za 10tys to mozna kupic z 5 ram w dobrym stanie.
Widzę w dziale kupno kilka ogłoszeń "kupię ramę w dobrym stanie", jak na razie odpowiedzi nie ma. Ramy w dobrym stanie do naszych roczników są właśnie w takim stanie jak my mamy w naszych autach. Poszukiwałem ramy, oglądałem kilka sztuk "w dobrym stanie" i były w takim stanie jak moja (powierzchowna rdza), ale po puknięciu młotkiem, wpadał. Owszem zdarzają się wyjątki, i można zakupić w dobrym stanie, ale to długie poszukiwania.
gsxr1100_1980 napisał(a):Bo za 10tys to mozna kupic z 5 ram w dobrym stanie.
Widzę w dziale kupno kilka ogłoszeń "kupię ramę w dobrym stanie", jak na razie odpowiedzi nie ma. Ramy w dobrym stanie do naszych roczników są właśnie w takim stanie jak my mamy w naszych autach. Poszukiwałem ramy, oglądałem kilka sztuk "w dobrym stanie" i były w takim stanie jak moja (powierzchowna rdza), ale po puknięciu młotkiem, wpadał. Owszem zdarzają się wyjątki, i można zakupić w dobrym stanie, ale to długie poszukiwania.
Wano napisał(a):Rozważam ostatnio konserwację ramy i w związku z tym pytanie do Was. Czy ostatnio ktoś z Was robił, jeżeli tak, to gdzie, za ile, i czy jest zadowolony?
piotrck napisał(a):Wano napisał(a):Rozważam ostatnio konserwację ramy i w związku z tym pytanie do Was. Czy ostatnio ktoś z Was robił, jeżeli tak, to gdzie, za ile, i czy jest zadowolony?
Tak ja robiłem , a dokładnie kolega z forum to mi zrobił . Jestem mega zadowolony . Napisz do Mirasa , może znajdzie czas na taką robotę .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości