Silvestr a on jest na jakich wtryskach? Atomek a 2.6 to diesel czy bena? opiszcie je bardziej szczegółowo ok (zależy mi na tym ) pozdroSilvestr napisał(a):Wydaje mi się że model II (z lat 1992 - 1998) z silnikiem 3.1 w dieslu. Na ten model generalnie jest najmniej narzekań, a sam silnik (jak sam powiedziałeś) wg użytkowników i mechaników nie do zajechania
wichura 75. napisał(a):Silvestr a on jest na jakich wtryskach? Atomek a 2.6 to diesel czy bena? opiszcie je bardziej szczegółowo ok (zależy mi na tym ) pozdroSilvestr napisał(a):Wydaje mi się że model II (z lat 1992 - 1998) z silnikiem 3.1 w dieslu. Na ten model generalnie jest najmniej narzekań, a sam silnik (jak sam powiedziałeś) wg użytkowników i mechaników nie do zajechania
Atomek napisał(a):2,6 to najpopularniejsza jednostka w starych troopach. Benzyna z wtryskiem - wielo lub jednopunktowym. Mozna łatwo i tanio zagazować (najprostsza instalacja LPG). Nie jest to dynamiczna jednostka, raczej sie "rozpędza" niż "przyspiesza" . Dobrze wyregulowana i bez zbytniego buta spala w trasie 12 - 13 litrow gazu (moja na oponach MT 31 cali). Skrzynia manualna, 5 biegów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 36 gości