piotr R napisał(a):Wam to dobrze w tym Jordanowie Wa-wa płaci za wszystkich
Choć mnie wku.. bierze bo na co dzień tłukę się po drogach zapomnianych przez Boga i drogowców a w stolicy bywam raz na miesiąc.
pocieszny napisał(a):470 za cały rok na 3,2V6
mcgiver napisał(a):Tomaszz napisał(a):Ja pierwszy raz będę ubezpieczał Montka na siebie w tym roku, poprzedni właściciel miał OC w LINK4 za ok. 700 zł. Na tą chwilę w AXA z kalkulatora w internecie wychodzi mi 516 zł (bez NNW). Z tego co widzę cena nie najgorsza, ale pytanie gdzie można jeszcze sprawdzić (patrzyłem w Aviva, Link4, PZU online, rankomat itd.).
od tego trzeba zacząc ze axa ma taki sposób że żeby sciagnac klienta to daje bardzo dobre warunki a w następnym roku kroi niemiłosiernie więc trzeba się pilnować. ja praktycznie co roku zmieniam towarzystwo.
nie wiem na jakim zadupiu mieszkasz że tak mało Ci wyszło .
mi też wyszło ostatnio w axie najnizej ze wszystkich towarzystw 600zł przy jednorazowej wpłacie a 650 jesli na dwie raty .
oczywiście nie mam żadnej historii wypadkowej przez cały mój 25 letni staż za kółkiem i nie tylko za kółkiem .
jesli ktoś da mi podobną stawkę to napewno nie pójdę do axy bo generalnie mnie wkurwiają z podejściem do klienta.
mam jeszcze miesiąc więc czekam narazie na inne oferty.
Arreco napisał(a):pocieszny napisał(a):470 za cały rok na 3,2V6
to ja nie wiem jak ty to ubezpieczasz ale montka chyba na ciebie przerejestruje
romanum napisał(a):Podziękujemy władzy...
mcgiver napisał(a):(...)
aczkolwiek podejrzewam że jeśli któraś frakcja w swoim programie wyborczym ujęła by np temat jednego oc na kilka samochodów danego kierwcy to na pewno mieli by moje poparcie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości