zresztą nie tylko na auto tak samo na motocykle, ogólnie ogarniają wszytkie ubezpieczenie które potrzebuje (a jest tego troche

daj namiary na tych "chłopaków"pocieszny napisał(a):powiem tak, u mnie chłopaki załątwili mi OC prawie 200 pln niższe niż oferowane "on line"![]()
zresztą nie tylko na auto tak samo na motocykle, ogólnie ogarniają wszytkie ubezpieczenie które potrzebuje (a jest tego troche) ceny mają bardzo fajne, a nawet jeśli cena jest taka jak w necie to szczerze wole żeby Oni wzieli prowizje niż firma ubezpieczeniowa
Silvestr napisał(a):Mi w sierpniu 2016 w Generali zaproponowało w ramach przedłużenia coś około 800 zł. (ponad 150 zł. podwyżki). Sprawdziłem w Axa i wyszło ok. 100 zl. taniejJak zadzwonił "mój" agent o przedłużenie polisy to powiedziałem, że jeśli nie da mi lepszej lub równoważnej oferty to zmieniam ubezpieczyciela. Po kilku godzinach znalazł mi OC w HDI za 574 zł. (plus NW za 50 zł.)
Da się? - DA SIĘ!!!
PS. 60 % zniżki oczywiście.
manek79 napisał(a):Witam. Właśnie zapłaciłem ubezpieczenie OC w PROAMIE za ISUZU TROOPER 1991 2.8 TDI.
Kwota samo OC na rok to 383 złote,taniej niż rok temu o 100 zł w
Da się jeszcze żyć
pawel126 napisał(a):Może coś się zmieni w sprawie ubezpieczeń - oc kierowcy a nie na auta.
manek79 napisał(a):Witam. Właśnie zapłaciłem ubezpieczenie OC w PROAMIE za ISUZU TROOPER 1991 2.8 TDI.
Kwota samo OC na rok to 383 złote,taniej niż rok temu o 100 zł w
Da się jeszcze żyć
Arreco napisał(a):a próbował ktoś na PZM dla samochodów powyżej 25 lat?! podobno zniżka jest 70% ale trzeba ubezpieczyć w PZU.
miras7 napisał(a):Arreco napisał(a):a próbował ktoś na PZM dla samochodów powyżej 25 lat?! podobno zniżka jest 70% ale trzeba ubezpieczyć w PZU.
Znajomy tak próbował na K160, ale składka w PZU po dodatkowej zniżce 70% była tylko kilka zł niższa niż bez tej zniżki w innej ubezpieczalni. PZU tanie nie jest
Arreco napisał(a):...jeszcze na kilka miesięcy mam z poprzednika a tam 70% i cena roczna niecałe 500 zł.
miras7 napisał(a):Znajomy tak próbował na K160, ale składka w PZU po dodatkowej zniżce 70% była tylko kilka zł niższa niż bez tej zniżki w innej ubezpieczalni. PZU tanie nie jest
mcgiver napisał(a):pzu zawsze było najdroższe i aż dziw że jeszcze sie utrzymało na rynku. nigdy nie byłem ubezpieczony w pzu bo ich stawki zawsze z butów wyrywały ,a jak miałem ze dwa razy okazje wydebic od nich odszkodowanie to korowodów tyle że ręce opadają, za to z mniejszymi firmami odszkodowanie można załatwić mailowo i telefonicznie i kasa na koncie była po tygodniu od zgłoszenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości