Legend napisał(a):ja już miałem Jeepa...ale tego za rządów FCA... no OK nawet dwa.
I uważam, że Monterey jako auto codzienne jest OK mimo, że teraz jest moda na plastiki, elektryke i kamery czy inne bajery. I póki co jest jeden kandydad do tej roli tyle, że krótki.... jak znajdę długiego 3,5 to się przesiadam, w ramę wleje 2 tony środka konserwującego i bedę jeżdzić ile wlezie A reszta będzie stać pod ładowarkami hyhy
mcgiver napisał(a):witajcie
-Budżet jakieś 25tyś
-silnik w miarę duża benzyna zagazowana lub podatna na zagazowanie.
-oczywiście rama
-rocznik od 2000 w górę
-5drzwi
pocieszny napisał(a):nie ma takiego auta ,
albo nie będzie mieć ramy (jeep, KK se odpuść zupełnie, jeśli już to WJ,WK), albo nie za 25 tysi (wiem jeżdżę nie polecam)
serio szukaj jakiejś Toyoty LC, tylko budżet zwiększ, zwłaszcza jak ma to być rodzinne auto, to nawet nie będzie Ci przeszkadzać diesel, LC95 nawet 90, budżet na 120 musiał byś podwoić
3 wersja nie będzie po roku 2000 ogólnie nie ma auta spełniającego Twoje warunki wszystkie na raz, pickupy sobie odpuść jeśli nie masz notorycznie czegoś do wożenia na pace, zawias tam nie jest pełnią komfortu, zresztą 25 koła to też mały budżet na jakąś sensowną węglarke, prędzej 30-40 i w większoście diesle
axiom czy też MUX (bo na całym świecie jest jako MUX sprzedawane) to prędzej D-Max z osobową budą niż trooper, (oprócz europy wszędzie D-maxy były oferowane też z silnikiem 3,5) zanim kupisz axioma to popatrz bo są 2 wersje, z zawieszeniem sprężynowym i resorem jechałem obydwoma i resor w nim prowadzi się jak taczka
podobną konstrukcją jest Nissan X-terra też bardzo fajne auto i resor aż tak nie boli (jest to osobowa Navara) z silnikiem 3,3V6 i automatem
zostają też 4runnery ale niestety albo rocznik albo budżet trzeba odpuścić
korf napisał(a):jest na Górnym Śląsku ktoś kto zna się na amcarach?
mcgiver napisał(a):a co to takiego te amcary ?
mcgiver napisał(a):-Budżet jakieś 25tyś
-silnik w miarę duża benzyna zagazowana lub podatna na zagazowanie.
-oczywiście rama
-rocznik od 2000 w górę
-5drzwi
korf napisał(a):jest na Górnym Śląsku ktoś kto zna się na amcarach?
mcgiver napisał(a):Przecież to nie jest terenówka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości