terlek napisał(a):peterek66, Twoje Ta... nie brzmi zachęcająco;p
Oj tam, oj tam, to takie lekkie malkontenctwo oznaczające, że na początku zawsze jest fajnie, a jak będzie na końcu to się okaże
terlek napisał(a):peterek66, Twoje Ta... nie brzmi zachęcająco;p
terlek napisał(a):Już wystawił mnie na ciężką próbę, bo mam do zrobienia remont silnika po przejechaniu 1000km;p a tak sie ładnie zapowiadał - i po lesie jezdził i po asfalcie;p
ale nadal mi się podoba
cacek66 napisał(a):Witam wszystkich, też się chciałem przywitać. Pruszków posiadacz montka w końcu
peterek66 napisał(a):to Ty blisko mnie
MAVV napisał(a):ja sie przeprowadzam do Kolunia na działkę , wiec już się zapisuje .
koluniu napisał(a):dobrze że kupiłem jeszcze 3 tyś.m2 lasu, to wytne i coś dostawie!
koluniu napisał(a):dobrze że kupiłem jeszcze 3 tyś.m2 lasu, to wytne i coś dostawie!
peterek66 napisał(a):Ta...koluniu napisał(a):dobrze że kupiłem jeszcze 3 tyś.m2 lasu, to wytne i coś dostawie!
Koluniu, lasu nie wolno wycinać, kupuj łąkę. Asekuracyjnie jakieś 20 hektarów Stworzymy społeczność offroadową i będziemy mieli własne miasto, takie bez asfaltu i chodników..., WSZĘDZIE BŁOTO! A nazwiemy je TROOPERKOWO
bigdon napisał(a): albo Monte Troopero
peterek66 napisał(a):Ta...bigdon napisał(a): albo Monte Troopero
Tak Monte Troopero City będzie najlepsze
Powrót do Lokalne społeczności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości