yuby194 napisał(a):Szczerze?, to byłem bardzo zdziwiony tym NON PROFIT, bo rozumiem, że chociażby paliwo na przygotowanie tras, pewnie parokrotnie objechanych, ale się nie wychylałem.
Ogólnie jestem za tym co by jakaś składka, chociażby symboliczna była, bo zabawa zabawą a życie...
Tak wiec, od niczego się nie uchylam i za zaproszenie dziękuję, będę korzystał z miarę możliwości (przekonania żony do następnego brudzenia/psucia jej auta)
Jak to 4 załogi zdobyły nr 2?, ja widziałem tylko srebrnego montka i siebie, kto jeszcze i kiedy, czyżby po mnie ktoś?
koluniu napisał(a):Yuby, z tym przyzwyczajaniem do non profit to żarcik taki był!
yuby194 napisał(a):koluniu napisał(a):
Mam tylko jedno pytanie, czy Pajero i @świstak robili tą 2-kę po nas, czy przed nami?, bo przyznam, że jeśli ktoś wjechał tam po moich śladach to jest... gieroj.
koluniu napisał(a):Jak to mówi MAVV " RESPEKT+10" za pieczątkę nr2! Dodam że tylko 4 załogi ją zdobyły! Cieszy nas to że wam się podobało, i może trzeba pomyśleć o jakimś kolejnym spotkanku?? Yuby, nie przyzwyczajaj się tak do tego NON PROFIT!
yuby194 napisał(a):koluniu napisał(a):Yuby, z tym przyzwyczajaniem do non profit to żarcik taki był!
Spoko, luzik.
Filmiki zajefajne.
Mam tylko jedno pytanie, czy Pajero i @świstak robili tą 2-kę po nas, czy przed nami?, bo przyznam, że jeśli ktoś wjechał tam po moich śladach to jest... gieroj.
cacek66 napisał(a):To i ja wrzuce co mam:
https://plus.google.com/photos/10790905 ... 1976039521
super zabawa szkoda, że nie mogliśmy zostać do poniedziałku.
bigdon napisał(a):Koluniu- gdzie zgubiłeś kółko
Powrót do Lokalne społeczności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości