No to faktycznie się zgralismy . Ja niestety jestem już na pólnocy województwa tak więc odpadam na bank. Niestety miałem mało czasu żeby podjąc decyzję, a jak danti napisał ze nie może to spasowalem (w między czasie croochy też dał znać że nie może). sorki chłopaki za zamieszanie. Zróbmy coś w lutym (oprócz pierwszego weekendu), wtedy nawet już będe po wymianie wszystkich amorów bo mnie już zaczyna nosić na zakrętach.
Oprócz najbliższej, to każda niedziela, najbliższa tylko po południu:(
zwierzyniec, wyjazd w stronę biłgoraja, tam poszukiwanie, chyba ze ktoś zna jakieś miejsce, ja jeszcze nie zwierzyniec i trasa w strone krasnobrodu, tam też jest troche miejsca ale to pamietam sprzed kilku lat i nie wiem jak jest z leśnikami:P
To moze koledzy coś ja bym tutaj zorganizował jakis wypadzik nadburzański potem jakies ognisko kielbaski itp:P Możę wódczka za granicy tylko zastępyca kierowcy obowiązkowy :P zebrał bym kilka autek tutaj u siebie i jakby szanowni koledzy wyrazili chec to mozna by był pojezdzic a naprawde jest gdzie ZAPRASZAM do porozmawiania na ten temat