NIE WKRĘCA SIĘNA OBROTY

"Dziadek" / "Kanciak"

NIE WKRĘCA SIĘNA OBROTY

Postprzez andrusza » 11 gru 2012, 21:51

WITAM MAM PROBLEM Z MOIM TROOPERKIEM 2,6 I -POLEGA ON NA TYM ŻE AUTO POWYŻEJ OK 4 TYS OBROTÓW DUSI SIĘ SZARPIE I NIE PRZYSPIESZA ? CO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ PROSZĘ O PODPOWIEDZ ANDRZEJ :(
andrusza

Re: NIE WKRĘCA SIĘNA OBROTY

Postprzez majkus96 » 11 gru 2012, 21:53

andrusza napisał(a):WITAM MAM PROBLEM Z MOIM TROOPERKIEM 2,6 I -POLEGA ON NA TYM ŻE AUTO POWYŻEJ OK 4 TYS OBROTÓW DUSI SIĘ SZARPIE I NIE PRZYSPIESZA ? CO MOŻE BYĆ PRZYCZYNĄ PROSZĘ O PODPOWIEDZ ANDRZEJ :(

Mam Podobny Problem Ale Umnie zależy Najprawdopodobniej od pojemności gazu w bulti ale mam coraz większe wątpliwości ostatnio jak potrzyłem to było połowa butli :shock: I Miał Odcięcie prze 3,5tyś Obrotów :shock:
"tam gdzie konczy sie asfalt, zaczyna sie droga"
majkus96

Postprzez skiczu » 12 gru 2012, 01:01

Wymieniałeś świece? Może być, że cewka się kończy. Zacznij od tego...
"Dobrze zrobione jest lepsze niż dobrze powiedziane" - Benjamin Franklin
2.6
Ból fizyczny jest niczym w porównaniu z cierpieniem duszy - Skiczu
skiczu

Postprzez matee » 12 gru 2012, 02:01

Powiem tak kiedyś miałem sytuację 2 cewki sprawdzane na stole probierczym u elektryka facet mówi tak obydwie dobre. Tak też założyłem cewkę do auta odpaliłem fajnie pięknie chodzi aż tu nagle po pewnym czasie gaśnie i nie che odpalić aż do momentu całkowitego ostygnięcia. Do tego stopnia zaczynałem nie mieć pomysłów że zabrałem się za instalacje elektryczną ale wszystko było ok aż pomyślałem sobie a założę drugą cewkę i co ? problem się skończył. Także jak widać sprawdzenie cewki na sucho bez pracy silnika jest o kant dupy rozbić ;D
Za odwagę trzeba płacić Strach jest za darmo.
Tel: 506-597-011
matee

Powrót do Isuzu Trooper I (1983-1991)