Złamana rama Trooper 89' - POMOCY!

Isuzu Trooper

Złamana rama Trooper 89' - POMOCY!

Postprzez joker41 » 29 sty 2015, 09:44

Witam, po ostatnim wypadzie do lasu niestety pękła mi rama w moim troopie. Jak sie okazało rama w tym miejscu była skorodowana, jednak poprzedni właściciel dobrze to ukrył bitexem... Wpakowałem już tyle kasy i pracy w remont i modyfikacje, że na ten moment poszukuję jak najtańszej opcji naprawienia tego. Materiał już mam kupiony ale potrzebuję kogoś kto ma spawarkę i mógłby się tego podjąć w okolicach oławy - wrocławia. Pękniecie jest na łaczeniu z pierwszą poprzeczką tuż za przednią osią pod drzwiami kierowcy, wiec powinno obejść się bez ściągania budy.
Oczywiście wspólnymi siłami.
Sprawa jest pilna, bo dojeżdżam nim też do pracy.
Jak ktoś z forumowiczów ma ochotę pomóc w ramach terenowej solidarności, to podaję mój telefon
515026549
Dzwońcie, piszcie.
pozdro!
Wojtek
joker41

Re: Złamana rama Trooper 89' - POMOCY!

Postprzez pablos » 29 sty 2015, 10:02

Podejrzewam drogi Wojtku, że bez ściągania budy się nie obejdzie. Zwłaszcza że musi być zrobione jak najlepiej. Wyrazy współczucia, u mnie sprawa ma się podobnie więc od jakiegoś czasu unikam jazdy nawet po łąkach :roll: chętnie bym Ci pomógł, niestety daleka droga.
pablos

Re: Złamana rama Trooper 89' - POMOCY!

Postprzez hunters » 29 sty 2015, 23:25

Zadzwoń może pomogę ale budę trzeba ściągnąć mój numer 530621026
hunters

Powrót do 1983-1991