Nahen/thor_ napisał(a):Dlatego jakos tak nie spieszy mi się do reaktywacji ręcznego Wole poprostu miec świadomość, że go nie ma niz się zdziwić
max667 napisał(a):Nahen/thor_ napisał(a):Dlatego jakos tak nie spieszy mi się do reaktywacji ręcznego Wole poprostu miec świadomość, że go nie ma niz się zdziwić
+1
Rolly napisał(a):max667 napisał(a):Nahen/thor_ napisał(a):Dlatego jakos tak nie spieszy mi się do reaktywacji ręcznego Wole poprostu miec świadomość, że go nie ma niz się zdziwić
+1
Ciekawe jak świadomość braku ręcznego zadziała jak kiedyś z jakiś "dziwnych przyczyn" wpadnie Ci pedał hamulca zasadniczego w podłogę - sam to przeżyłem.
Nahen/thor_ napisał(a):...
Jak wpadnie mi pedal hamulca w podłogę to w zaleznosci od sytuacji będe wybierał między drzewem, poboczem, krzakami, tyłem auta przede mną, i innych takich, a do spokojnego zatrzymania jak bedzie miejsce w staruszku mam na szczęście manualną skrzynię biegów, pedał sprzęgla i gaz.
I nie planuję zmieniać zdania co do hamulca POSTOJOWEGO w staruszku
Nahen/thor_ napisał(a):Hamulec ręczny ma dwie nazwy: pierwsza debilną i kompletnie bezpodstawną: "hamulec awaryjny" i drugą adekwatną do jego funkcji i w 100% oddającą jego przeznaczenie: "hamulec postojowy".
skiczu napisał(a):Potrzebuję linkę... ktoś pomoże?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości