korf napisał(a):... że jak palisz to z siedzenia kierowcy możesz kipowac przez okno pasażera.
Człeku zdecydowanie zmień ubezpieczyciela. Ja pierwszego lutego tego roku zapłaciłem za rok 444 zł samo OC plus jaki mały asistans plus zielona karta. Do jazdy na co dzień jakąś małą popierdułkę.mikusien napisał(a):... powoli nie nadazam finansowo na oplaty(800zl na rok przy komplecie znizek w PZU ) , ale mimo wszystko chce go zachowac ...
Ciplik napisał(a):Ja pierwszego lutego tego roku zapłaciłem za rok 444 zł samo OC plus jaki mały asistans plus zielona karta.
AVIVA poprzez jaki rankomat czy ipolie, już nie pamiętam.piotr R napisał(a):Ciplik napisał(a):Ja pierwszego lutego tego roku zapłaciłem za rok 444 zł samo OC plus jaki mały asistans plus zielona karta.
Jeśli to nie tajemnica to gdzie.
W AXA w moim przypadku wychodziło mi o dwa zł więcej i bez zielonej karty bez której na Ukrainę ani rusz.korf napisał(a):Trupek 2,6 '89 - AXA - Roczna składka 352 zł za gołe OC
Monti 3,1 '92 - AXA - Roczna składka 336 zł za gołe OC ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości