Hej! Nie znalazłem tematu gdzie można się kulturalnie przywitać, zresztą widzę, że na forum nie pisze tak wiele osób jak na innych większych, a szkoda. Mimo wszystko witam i pozdrawiam z Krakowa. Imię Piotrek, jak nietrudno zauważyć i od kilku dni szczęśliwy posiadacz isuzu trooper 2.6 z gazem z 91r.
Czy w Krakowie jest kilku trooperów? Przyznam, że mało na ulicach widziałem, nie kojarzę za bardzo.
troopków jest dużo wbrew pozorom większość sie serwisuje u Lolka i w zasadzie zawsze tam można kogoś spotkać, a jeśli chcesz poznać kilka osób z lokalnego światka off to zapraszam do knajpy Smiley (na przeciwko nowotelu prawie na bulwarach wiślanych) w czwartek po 20 jest ściema zwykle najgłośniejszy stolik
tam się spotyka ogólnie pojęty małopolski offroad bliżej czy dalej związany z rajdami 4x4 ale jak ktoś nie bywa na rajdach nikt nie zabrania przychodzić przecież wiele osób się nie forumuje w ogóle
Hej, z braku innego miejsca ja też tu się przywitam. Jestem marcin i od kilku miesięcy jestem posiadaczem długiego montka z którym dzielnie walczy Lolek i może nawet niedługo wyjedzie w teren.
czwartek po 20 u "Smiley`a" (na przeciwko novotelu) zbierają się offroadowcy z krakowa i okolic na piwku, wpadnij przywitaj się, pogadaj z Marcin-Kraków z forum rajdów 4x4
Cześć Też chętnie dołącze żeby gdzieś w okolicy pojeździć.
Monterey 3.1 3-drzwiowy z 1995 r. Cooper Discoverer STT 33'', lift 2'' IronMan, stalowe zderzaki i takie tam BYŁA Frontera 2.0 Sport z 1997 r. - lift 2", winda, stalowe zderzaki, progi, bagażnik, snork, Cooper Discoverer STT 32"