witam i pozdrowienia dla wszystkich Jestem nowym użytkownikiem mieszkam w okolicy Wieliczki. jak trochę odbuduje budżet chętnie przyjechałbym i pogadałbym o trooperach. pozdrawiam i do usłyszenia
Jade jutro wieczorem do Waszej stolicy Krakowa , stacjonuje cala sobote, i polowe niedzieli. Znajomek ma w sob urodziny wiec jesli ktos jest na miejscu to zapraszam! Bedzie okazja pogadac i napic sie piwka Nalepy moge zabrac czy cos...
Powitać wszystkich Trooperofilów! Kraków / Słomniki - to moje miejsca leżakowania. Jakby co - zawsze można dzwonić - oba numery 24/dobę - jak tylko będę w stanie to pomogę, wyciągnę... Na stanie Trooper 2.6i/LPG, 32x11.5, i parę innych gadżetów...
Bardzo chętnie, ale na razie sytuacja rodzinna zmusza mnie raczej do codziennych wypadów do szpitala, niż w błoto... Ale jak tylko się coś zmieni (mam nadzieję, że na lepsze!), to bardzo chętnie auto pobrudzę, bo chce mi się już do błota jak małemu dziecku płakać...
Jestem z Krosna na podkarpaciu. Od niedawna poznaję krótkiego Tropura ..ogarnę nieco ramę i osprzęt silnika bo poprzednia włascicielka tylko jeździła i ...nic ją nie bolało hehe więc po 4 latach eksploatacji co nie co trzeba usprawnić żeby toczydło łagodnie oddychało na Pb i LPG , przy okazji szukam kontaktu do kogoś kto zjadł zgryzy na silniku 2600 MPi, wiem że wiedza i kontakty z forum mogą mocno pomóc i ułatwić życie człowiekowi ..sam działałem mocno przez kilka lat w klubie Forda więc wiem o czym piszę .
Jeszcze raz witam wszystkich pasjonatów i użytkowników tego zacnego toczydełka, życzę bezproblemowej exploatacji i wielu przygód niekoniecznie na asfalcie
POZDRAWIAM Piotr
Ostatnio edytowano 08 maja 2017, 10:17 przez fireman, łącznie edytowano 1 raz
Znaczy przywitać się należy? Tak?i przedstawić..? ..hhhmmm... Mam niby Troopera... Chociaż nie do końca.. ale ISUZU więc się tutaj znalazłem. chętnie spotkam się z innymi posiadaczami takiej marki. chętnie nauczę się jeździć w terenie.. ) nie mam wyciągarki. wolę towarzystwo. z wyciągarką nie ma rozmowy. wyciągarka piwa nie pije. to tyle. do zobaczenia. xshyshtoff
to i tutaj zaproszenie zostawię.. W okolicach Alwernii, Zatoru i Babic robie często spotkania terenowe. macie ochotę na wspólną imprezę? śląsk blisko i małopolska niedaleko a terenu pod dostatkiem.. jest na moim youtube zimowa impreza..
misiu kolorowy już wiem na co się zdecyduje względem zawiechy a jak bozia da to 33x10,5 będą na wiosne ale na razie to kurevsie falowanie muszę wyeliminować, ale jedno już wiem EGRa nie zaślepiać