MAVV napisał(a):się wtrącę . ja prowadząc warsztat ponoszę zawsze konsekwencje moich decyzji i podjętych działań , czasami słusznie czasami nie . ale zawsze w pełni profesjonalnie i z kulturą . nie zdarzyło mi się nigdy wyzywać klienta...
TOBIASZ napisał(a):Kolego Peterek66, zamiast piskorzyć napisz wprost co chcesz abym napisał. Ja rozważę Twoją prośbę i w ciągu 10 lat dam wykrętną odpowiedź. Czy teraz jesteś już zadowolony kolego? ....
TOBIASZ napisał(a):...Nie obchodzą mnie Wasze opinie o tej firmie.
TOBIASZ napisał(a): Ja piszę swoje własne opinie w sposób i kolorem jaki mi się podoba...
TOBIASZ napisał(a):... i tylko one mnie interesują.
TOBIASZ napisał(a):Proszę pilnujcie własnego nosa i nie wpitalajcie się w moje zdanie. Dziękuję.
FFK napisał(a):Nie wiem już co się dzieje z tym forum.
widziałem ten wpis o ( pedałach ) ŻENUJĄCE . powodzeniaFFK napisał(a):Kolego MAVV. W dniu dzisiejszym zastałem wpisy obrażające moja osobę, zostały tu ujawnione moje dane osobowe i obraźliwy komentarz zawarty pod nimi. Moderator został poproszony o zabezpieczenie wpisów celem wyjaśnienie tego procederu w świetle prawa. Wpisy zostały usunięte. Zostałem oszukany przez wyżej wychwalany warsztat, nie otrzymałem żadnej rekompensaty tylko obelgi pod moim adresem. Nie wiem już co się dzieje z tym forum.
TOBIASZ napisał(a):Mam swoje zdanie i nie muszę słuchać żadnych rad. Myślę więc jestem.
Ale nie martw się kolego Peterek66, jest sposób! Możesz dogadać się z modami, którzy zamkną wątek wcześniej kasując moje opinie.
I będzie tylko Twoja prawda, jedna słuszna i jedynie prawdziwa.
Pozdrawiam
FFK napisał(a):Kolego Danti, ale jest coś takiego jak ustawa o ochronie danych osobowych i moje dane zostały ujawnione, były też wpisy oczerniające i zniesławiające moja osobę. Na to sa odpowiednie paragrafy.
danti napisał(a): Panowie, jest sens się kopać za kogoś?
mocnymonterey napisał(a):nowy dlaczego milczysz Peter
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości