Don Pedro napisał(a):Oj, działo się. Odmeldowujemy się, wróciliśmy cało i zdrowo. Zabawa super, prawie nic nie urwaliśmy, udało się nie zatonąć
Dzięki organizatorom za dostarczenie kupy frajdy i dzięki wszystkim za zabawę. JJKILLER - dzięki za stalową linkę
danti napisał(a):ZDJĘCIA!!
Chcę te mordy zakazane 3x Piotrków zobaczyć
danti napisał(a):Don Pedro napisał(a):Oj, działo się. Odmeldowujemy się, wróciliśmy cało i zdrowo. Zabawa super, prawie nic nie urwaliśmy, udało się nie zatonąć
Dzięki organizatorom za dostarczenie kupy frajdy i dzięki wszystkim za zabawę. JJKILLER - dzięki za stalową linkę
ZDJĘCIA!!
Chcę te mordy zakazane 3x Piotrków zobaczyć
koluniu napisał(a): Było tylko dwóch Piotrków! Trzeci się chyba obraził bo nawet telefon wyłączył
MAVV napisał(a):to sie chłopaki postarały . wielkie dzięki . i do czerwca . a Koluniu zostawiłem plastikowy pojemnik po karmie dla gołebi .
bigdon napisał(a):Więc łapcie link : https://plus.google.com/u/0/photos/1100 ... 1856129297
Mamy nadzieję że wszystkim się podobało, większość zdjęć które wkleiłem są z wytaczania trasy i imprezy z racji tego iż większość zaraz po starcie rozjechała się w różne kierunki z naszymi mapkami nie byliśmy w stanie ogarnąć fotorelacji ( proszę o wklejanie zdjęć ). Szczególne uznania dla Mavva, który zdobył wszystkie pieczątki w najkrótszym czasie i dla tych którzy wogóle podeszli do próby z pieczątkami. Dwa ostatnie zdjęcia robiliśmy dzisiaj na dopalaniu upalanki z naszym szanownym kolegą Świstakiem vel Kapitan Nemo Dziękujemy za Waszą obecność i integrację.
PS. Felipe gdzie przesłać krem do zębów ?
koluniu napisał(a):bigdon napisał(a):Więc łapcie link : https://plus.google.com/u/0/photos/1100 ... 1856129297
Mamy nadzieję że wszystkim się podobało, większość zdjęć które wkleiłem są z wytaczania trasy i imprezy z racji tego iż większość zaraz po starcie rozjechała się w różne kierunki z naszymi mapkami nie byliśmy w stanie ogarnąć fotorelacji ( proszę o wklejanie zdjęć ). Szczególne uznania dla Mavva, który zdobył wszystkie pieczątki w najkrótszym czasie i dla tych którzy wogóle podeszli do próby z pieczątkami. Dwa ostatnie zdjęcia robiliśmy dzisiaj na dopalaniu upalanki z naszym szanownym kolegą Świstakiem vel Kapitan Nemo Dziękujemy za Waszą obecność i integrację.
PS. Felipe gdzie przesłać krem do zębów ?
I jeszcze odżywkę do zębów!
koluniu napisał(a):ps. co to może być jak się dławi, kopci na czarno i się zapala check engine??!! bo po dzisiejszym topieniu z "wodnym świstakiem" tak się porobiło
koluniu napisał(a):ps. co to może być jak się dławi, kopci na czarno i się zapala check engine??!! bo po dzisiejszym topieniu z "wodnym świstakiem" tak się porobiło
Powrót do Lokalne społeczności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości