A ja tak przejżałem niektóre działy lokalne to brakuje mi tematu w stylu : INNE WYPADY LOKALNE.
Ponieważ nie mam ani Isuzu , ani Montka wiec nie mam zamiaru się tu panoszyć lecz lubie odwiedzać to forum oraz na ile moge wypowiadać się i może czasem doradzić ( w sumie silnik mam od Isuzu) .
Do czego potrzebny taki temat ??? Poprostu od czasu do czasu moi koledzy w swoich regionach organizują jakieś spotkanie i nie zawsze jedzie dużo autek bo czasem 3 , 4 może 5 a jak sami wiecie .... to czym wiecej tym lepiej ( oczywiście w rozsądny sposób bo ogarnąć 20 ekip ( aut ) to już prawie zlot ).
Tak dla przykładu :
W dniach 11-13 paźdz. 13r ekipa podkarpacka na dzień dzisieszy jedzie w 5 autek na Ukraine. Trasy są najczęściej turystyczne-lekkie bo ludzie jadą z całymi rodzinami ( dzieci małe też ). Myśle że nic nie mieli by przeciwko temu by jeszcze kilka autek się dołączyło.
Sotkania tego typu są naprawde tanie bo tzw zrzuta na podstawowe sprawy jak noclegi i posilki.
Sami zdecydujcie czy coś takiego jest potrzebne .
Zawsze może ktoś z okreslonego regionu zalogować się u nas na Frocie i śledzić tematy w lokalnych
Dla zachety może wrzuce link z Bieszczad w Lutym :
https://plus.google.com/photos/11215989 ... 3575032673