Zapewniam Wszystkich, że cięcia jakie się odbyły dotyczyły tylko chamskich odzywek pod adresem innych!
Powiedz w takim razie,dlaczego chamska odzywka N/T sugerująca Zychowi bezmyślność,nadal znajduje się na forum? W innym miejscu "wisi" określenie,że któryś z internautów jest ciemny,czy jakoś podobnie.Czy to jest przejaw kultury N/T,że nie wykasowałeś tego z innymi "chamstwami'?
Miałem Troopera 2.6i - super auto jak dla mnie, ale silnik miał niedopracowaną górę i padały głowice i uszczelki pod nimi. Mnie też to spotkało. To moje zdanie - inni mogą myśleć inaczej...
Fakt,nie da się Ciebie porównać do N/T.Ty nie wygłaszasz bzdurnych diagnoz,które mówią o zależności między sprawnością silnika,a muchą siadającą na antence,czy krzywo zasiadającym za kierownicą kierowcy.
Mam Montereya 3.2 - super auto, w całokształcie fajniejsze od 2.6i, ale nie odpowiadają mi lusterka, najchętniej bym je wywalił i wstawił od starego. To moje zdanie - inni mogą myśleć inaczej...
Pewnie masz rację i dopóki nie będziesz tej racji podkreślał w co drugim poście,narzucając ją innym,nikt nie będzie miał za złe,że tak uważasz.
Nigdy nie jeździłem Trooperem/Montereyem z silnikiem 3.0 i staram się nie zabierać głosu jeśli chodzi o ten model. Dlatego za cholerę nie mogę zrozumieć, czemu ktoś nie może mieć innego zdania na dany temat. I nie staram się tu stawać po czyjejkolwiek stronie. Powtarzam to po raz któryś, jeśli ktoś nie ma racji to przedstawcie mu dowód i zakończcie rozmowę, po co od razu rzucać epitety pod czyimś adresem?
Inne zdanie można mieć zawsze,pod warunkiem że się wie o czym się mówi.Czy Ty nie widzisz,że N/T wprowadza dezinformację pisząc o wymianach trzech filtrów oleju,że dwa z nich obsługują silnik,a trzeci układ wysokiego ciśnienia? A trzy pompy oleju w silniku? A inne bzdury o których nawet nie będę tu pisał,bo nawet mi się już nie chce,ale na wszelki wypadek wykonałem screeny tych bzdur...
I w końcu powiedz,czy to forum ma być miejscem wymiany doświadczeń grona pasjonatów,czy hydeparkiem napakowanym bzdurami człowieka przeświadczonego o swojej mądrości? Bo jeśli to drugie,to Ci powiem,że nowe forum zakłada się dosłownie w dziesięć minut i to bez żadnych kosztów.Przykro by jednak było,gdyby musiało tak się stać...