Siemka. Na początek krótka historyjka. Minęło trochę czasu kiedy sprzedałem pierwszego Troopera 3D, powodów było kilka (mniejsze o to)
- Troop z bagażnikiem [800x600].jpg (121.62 KiB) Przeglądane 14689 razy
Tak czy owak któregoś pięknego dnia powiedziałem, że "jeszcze kupię sobie Troopka". W międzyczasie przewinęła się Viertarka 1,6 3D która poza zaawansowaną korozją, sprawiała się dzielnie przez ok. 1,5 roku. Postanowiłem ją sprzedać, kwota jaką chciałem była śmieszna więc poszła od ręki
Korzystając z kilku dni wolnego zabrałem się za poszukiwania, ponieważ zostałem bez samochodu. Pomysłów nie brakowało - przeglądałem różne serwisy z ogłoszeniami motoryzacyjnymi, ale w sumie nic ciekawego nie było (nawet jak było to kawał drogi). Na lokalnym serwisie znalazłem ogłoszenie z ISUZU TROOPER, bez fotek, jakiś opis i telefon. Pomyślałem nie zaszkodzi zapytać - zadzwoniłem, ugadałem się na oględziny, obejrzałem. Przespałem się z tematem i jak się okazało sprzęty zostały zakupione ok 20 km od domu
(krótkiego dostałem w cenie na części)
Fotki w dniu zakupu
- DSCN4865 [800x600].JPG (141.05 KiB) Przeglądane 14689 razy
- DSCN4858 [800x600].JPG (153.29 KiB) Przeglądane 14689 razy
Auto ogólnie w b. dobrej kondycji, choć wiadomo zawsze coś się znajdzie do diagnozy/naprawy. Na wyposażeniu dodatkowym mam fotele przednie z podłokietnikami (kierowcy podgrzewany i z regulacją góra/dół - taka pocieszna wajcha
), spryskiwacze reflektorów
W planach na 100% większe koła MT 31 lub 32" coby obszar w nadkolach wypełnić, zderzaki bardziej stalowe
lift zawieszenia już jest, poprawki blacharskie i zmiana koloru bo ten wg mnie to TOTALEN KATASTROFEN
oryginalnie było bordo/wiśnia.
Pożyjemy zobaczymy - POZDRAWIAM WSZYSTKICH