Hezuz napisał(a):szacun
szczep warty klonowania
tylko mam jedno pytanie czy to jest NISSAN czy ISUZU
JESZCZE RAZ PEŁEN SZACUN
Tomkin napisał(a):Połączenie sztywnych mostów na sprężynach i budy montereya to najlepsze co mogło się przydarzyć tej marce.Szkoda,że japońce na to nie wpadli
pocieszny napisał(a):Tomkin napisał(a):Połączenie sztywnych mostów na sprężynach i budy montereya to najlepsze co mogło się przydarzyć tej marce.Szkoda,że japońce na to nie wpadli
w sumie to nawet się ciesze że nie bo jak by to miaśło wyglądać tak jak w LR to co 2 tydzień bym półoś/przegub albo od razy cały most wymieniał
miras7 napisał(a):Ten bagażnik to do nitonakrętek jest przykręcony? A da się jakoś mniej inwazyjnie w Monterey'u zamontować bagażnik?
gsxr1100_1980 napisał(a):Witam. Jestem tu nowy, ale od jakiś trzech-czterech lat śledzę forum, i korzystam z porad innych użytkowników.
Posiada Montka RS z 92.roku z silnikiem 3.1.Autko w moim posiadaniu od ośmiu lat. W roku 2012 zdecydowałem się na wymianę ramy, gdyż moja po ostatniej konserwacji dostała parę dziur, a belek poprzecznych prawie wcale nie było. Rozglądałem się za ramami do mojego modelu, ale większośc ram była w takim samym stanie co moja. Przez przypadek trafiłem do znajomego, który miał się podjąc reanimacji mojej starej ramy, ale na jego warsztacie akurat rozbierali Patrola krótkiego GR-a, w którym rama była w stanie no idealnym to nie, bo idealna to w nowym, ale śmiało mogę powiedziec że w stanie bardzo dobrym.
No i się zaczeło budowanie małego monstera.
Sorry, ale jestem cienki w kompie, i jak rozgryzę dodawanie zdjęc, to zapodam parę fotek. Powiem tylko że auto było budowane według moich pomysłów, i wszystkie części potrzebne do przebudowy były nowe, lub też jakieś duże podzespoły były regenerowane. Budowa zajęła sześc miesięcy, przez warsztat zajmujący się autami terenowymi. Dla mnie efekt końcowy był zaskakujący.
Hezuz napisał(a):miras7 napisał(a):Ten bagażnik to do nitonakrętek jest przykręcony? A da się jakoś mniej inwazyjnie w Monterey'u zamontować bagażnik?
da sie , tylko trzeba troche pomysleć i popracować
mam na to sposób
croochy napisał(a):tam są otwory z gwintem zalane farbą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości