Heja
Płyty były skręcane wieloma wkrętami i dodatkowo klejone.
Górna deska nie jest przymocowana na stałe, zamontowałem zatrzaski, można łatwo rozebrać zabudowę.
Wysokość nie pamiętam w cm (chyba 28) , ale wysokość jest taka, żeby wraz z fotelami tworzyło równą powierzchnię, jednocześnie jedna wnęka z tyłu nie ma "podłogi", idealnie pasują tam butelki 5litrowe np z płynem do spryskiwaczy.
Tył jest otwierany na 2 części, w takim samym stosunku jak fotele.
Podwójne szuflady mają chyba 12cm głębokości, podobnie jak szuflady domowe, takie standardowe. Specjalnie takie bo dużo wożę map, roadbooków, papierów. 2 szuflady głębokie mają 26cm głębokości, boki szuflad na całej głębokości. Długość szuflad to 60cm, wysuwają się na całą długość.
W tej chwili buduje się krata oddzielająca bagażnik od kabiny. dodatkiem jest to, że będzie ona składana, kładzie się na złożone fotele plus będzie przedłużona na tyle, żeby sięgać przednich foteli: zabudowa + fotele + krata ma tworzyć równą podłogę do spania o długości minimum 200cm. Wiem, że krata może przeszkadzać w spaniu, ale nie lubię karimat, a pompowany materac powinien sobie z tym poradzić

Z tego co już zaobserwowałem z największych minusów: waga jest znaczna niestety, daje radę sam go podnieść, ale waży sporo.