cejot napisał(a): Przy podjeździe jednym kołem (prawe przód) pod górkę ślizgały mi się dwa koła - przednie lewe i tylne prawe (nie wiem co to dokładnie oznacza...) aha i na przednich kołach założone są "AutoHub" - też nie wiem czy to jakoś działa (jakaś blokada dyfra czy coś w tym guście ?).
cejot napisał(a):jakaś blokada dyfra czy coś w tym guście ?).
danti napisał(a):Na pewno:)
Poza tym, poczytaj najpierw posty, 90% odpowiedzi na przyszłe pytania już zostało powiedziane A rozpisałem się bo sie nudzę i udaję, że pracuje
cejot napisał(a):jakaś blokada dyfra czy coś w tym guście ?).
Było pytanie!! wygrałem flaszke;)
cejot napisał(a):Nie - to było właśnie gdybanie pytajnikowe .
danti napisał(a):;)
Autko wygląda bardzo fajnie, jaki to rozmiar oponek ?
....
danti napisał(a):....cejot napisał(a):Nie - to było właśnie gdybanie pytajnikowe .
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pytajnik
Według definicji pytajnika, było to pytanie
Nie wiesz co potrafi zrobić facet jak chce się napić dobrej whisky ??
danti napisał(a):A Kysz Silo nieczysta!
Jak można nie lubic whisky!?!?
Bluźnierca... OK to ja piję za Nas obu
cejot napisał(a):Aha i zapomniałem dodać że z tyłu ma jeszcze dwie rozkładane ławeczki chociaż zarejestrowany jest na 5 osób. Ciekawe czy da radę zarejestrować na np 9 osób (?) (na każdej ławce mieszczą się spokojnie dwie osoby).
skiczu napisał(a):PS. Posty żeby się liczyły muszą być rzeczowe a nie tere-fere...
wojtekkk napisał(a):a masz jeszcze jakieś pytania -teraz ja odpowiadam
no i czy masz jeszcze whiskacza
danti napisał(a):....
A ma pasy dla tych osób? Popytaj u diagnosty. Wydaje mi się, że musi być tyle pasów ile jest miejsc siedzących, ale lapy nie dam sobie uciąć...
danti napisał(a):No to z >300 zostaje CI hmmm ... liczę, liczę ... 11, no góra 15
skiczu napisał(a):Poza tym co to za swahili w podpisie?
croochy napisał(a):Njia ni lengo, barabara ni adventure, na mwisho wake daima ni nyumbani!
Nija z nintendo, miał przygodne barabara, na mimowszystko dyma ni banana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości