tatalka84 napisał(a):Ja tez co jakis czas cos dodaje do autka, wymieniam, poprawiam:):) Teraz własnie sie zabrałam za tego bordowego.... zeby jakos wygladał:) miałam problem z przekaźnikiem ale mam nadzieje ze wszystko sie uda;):):)
No i dzieki temu przekaznikowi trafiłam na to oto forum:)
danti napisał(a):ta czarna perła very priti, ale za niski jak na moj gust:)
tatalka84 napisał(a):danti- no trudno zeby ktos mi robił zdjecia jak naparawiam autko:), poza tym zdjecia nie oddaja wiedzy jaka osoba posiada:) az takim narcyem to nie jestem:) moja zaleta głowna-SKROMNOSC;):):)
tatalka84 napisał(a):
croochy- powiem tak z tymi facetami to istny problem,jakby ci to prosto napisac-kazyd ktory widzial ze lubie to jak dla kobiety dziwne zamiłowanie, cieszył sie,ale jak widzial,ze potrafie czasem cos wiecej od niego lub potrafie szybciej pomyslec- juz było zle, bo jak babsko si emoze znac.... przeciez ja moge jedynie odrozniac kolory na aucie ale zeby znac juz marke to za duzo jak na jeden raz;P:P:P (hahahaha)
tatalka84 napisał(a):croochy- widzisz ty to rozumiesz i jestes gotowy na "kompromis"...
Poza tym współpraca damsko-meska przy samochodzie moze byc ciekawym doswiadczeniem:):0 Uwazam,ze jeden moze sie uczyc od drugiego i wzajemnie sie uzupełnic;) Tym bardziej ze niekiedy trzeba szalonego i mało realnego pomysłu kobiety i zdecydowanej, konkretnej meskiej reki:):):) A autka to lubia;):):):)
Wyobrazacie sobie takie dzieło????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości