cherokeexj napisał(a):a ja zrobię z kolanek silikonowych i rur aluminiowych.... będzie tanie wieczne i w miarę wyglądające
pocieszny napisał(a):cherokeexj napisał(a):a ja zrobię z kolanek silikonowych i rur aluminiowych.... będzie tanie wieczne i w miarę wyglądające
wygląd kwestia gustu, ale wieczne niestety nie będzie, (alu się odkształca przy uderzeniu) kolanka się rwą, no i kwestia montażu do nadwozia
M&J napisał(a):Właśnie się mocno zdziwiłem. Miałem kupić chińczyka za 350 zł bo większość Safari chodzi po 1700-2300 zł a tu do tego modelu taka niespodzianka, udało się kupić za 630 zł. Może jest 200 zł droższy ale uważam że warto.
pocieszny napisał(a):snorkel a ABSu nawet po boku wraca do poprzedniej formy
miałem różne i do extremy najlepsza jest rura zbrojona poprowadzona w środku auta na dach, a do turystyki itp snorkel z ABSu
Michał4x4 napisał(a):M&J napisał(a):Właśnie się mocno zdziwiłem. Miałem kupić chińczyka za 350 zł bo większość Safari chodzi po 1700-2300 zł a tu do tego modelu taka niespodzianka, udało się kupić za 630 zł. Może jest 200 zł droższy ale uważam że warto.
Jaki to numer snorkela i gdzie kupiony?
Legend napisał(a):w końcu jakiś ładny przedni zderzak stalowy, kolego kto go Ci robił ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości