MAVV napisał(a):No to poszło .zapraszam na kolejne już 6 spotkanie miłośników aut 4x4 we frączkach w terminie 26-28 06 2014
piotr R napisał(a):Rok szkolny kończy się 26.06 zwykle gdzieś do południa. Tak że do Frączek zdążysz dojechać na czas. No chyba że będziesz jechał jeszcze bardziej ekonomicznie niż w tym roku . W razie czego na Jędrulę można liczyć
cacek66 napisał(a):MAVV napisał(a):No to poszło .zapraszam na kolejne już 6 spotkanie miłośników aut 4x4 we frączkach w terminie 26-28 06 2014
raczej ciężko w tym roku o czerwiec chyba ci się rok pomylił albo miesiąc.
spokopiotr R napisał(a)::oops: Masz rację doczytałem 2015 poza tym reszta się zgadza
Tak to dalibyśmy rade.FFK napisał(a):Trzeba będzie zmienić Montka na DeLorean'a z "Powrotu do przyszłości" aby wyrobić się na ten termin
skiczu napisał(a):Ja mój przedłużacz naprawiłem...
no to jestes gotowyskiczu napisał(a):Ja mój przedłużacz naprawiłem...
FFK napisał(a):Może dam radę z autem się wyrobić
szabla napisał(a):Jak ja bym chciał do was przyjechać , ale odległość wielka prawie 600 kilosów chyba że pociąg nas podwiezie , ale będę oszczędzać kasę to może uda mi się spełnić swoje marzenie . Można dostać info na temat kosztów pobytu .
piotr R napisał(a):Tylko namioty a jak staniesz między mną a cackiem noc bez senna
piotr R napisał(a):szabla napisał(a):Jak ja bym chciał do was przyjechać , ale odległość wielka prawie 600 kilosów chyba że pociąg nas podwiezie , ale będę oszczędzać kasę to może uda mi się spełnić swoje marzenie . Można dostać info na temat kosztów pobytu .
Koszty pobytu ogromne ale wszystko co urwiesz możesz zabrać ze sobą
Ostatnio było 50zł+twoje paliwo i jedzenie .
Mam 300 km ale jest tak fajnie że pojechałbym 4x w roku tyle że MAVV jest leń i nie chce mu się robić częściej
cacek66 napisał(a):piotr R napisał(a):Tylko namioty a jak staniesz między mną a cackiem noc bez senna
Ale ze co? . Przeciez ja nic. Ja teraz bylem 1 raz i bylo super nie liczac czesciowo uszkodzonego samochodu. I bylo wiecej montkow jak na pogoni za lisem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości