zapraszam na kolejne już VII spotkanie miłośników aut 4x4 we frączkach w terminie 17_19 06 2016 . . wpisowe 100. w razie pytań 535 046 666 Rafał . lista obecności po wpłacie na konto 62 2490 0005 0000 4000 1928 4950. w planie jest ostre tyranie w terenie aby zdobyć jak największą ilość pieczęci . integracja . wpisowe jest przeznaczone na naklejki , informatory , nagrody związane z 7 jubileuszowym zlotem.
FFK lawetą czy montkiem - i jedno i drugie może być przydatne, bo MAVV się ostro szykuje, już rowy kopie. Pożyjemy zobaczymy, montek na razie nie sprzedany
Monterey 3,1td 97r LTD nieaktualne. I co dalej...,może paliwo rakietowe rozjaśni mi umysł Polonez atu 1,6 abimex
Ta... Nooooo tooooo ODLICZAMY Zbieram kasę, zbieram Montka i będę Wiedziałem że na Mavva można zawsze liczyć, a dla mnie Frączki to jedyny urlop w roku więc nie ma zmiłuj ani przeproś.
BYŁ: Montek 3.2 V6 1992 JEST Citroen ZX Aura 1.9 TD i zapierdala jak należy
No i Montek sprzedany (ale w pięknym stylu go jeszcze z klienta żoną utopiłem tak, że MAVV z Przemem musieli z pomocą przybyć), a do Frączek chyba rowerem przyjadę tylko nie wiem jeszcze jakie koła mam założyć i czy bagażnik wyprawowy montować
Monterey 3,1td 97r LTD nieaktualne. I co dalej...,może paliwo rakietowe rozjaśni mi umysł Polonez atu 1,6 abimex