Ralfi 4 napisał(a):Witam.
W związku z tym, że jestem tu nowy, a mój Trooper jest jeszcze nie gotowy to mam pytanie czy można się podłączyć z kolegą pod tą imprezę i czy można przyjechać na ten rajd explorerem
.
Jeśli można to wprowdzcie mnie w zasady na jakich odbywa się ten rajd- koszty (oczywiscie poza noclegiem bo to juz doczytałem), sprawy organizacyjne... itd. Jeśli uczestnictwo jest możliwe to chętnie skorzystałbym z noclegu z w wersji full x 2(ja i kolega)
od startu do mety jezdzimy tylko w kąpielówkach i płetwach . taka tradycjaRalfi 4 napisał(a):Jeśli jest coś co jeszcze powinienem wiedzieć o tej ,imprezie
ja juz mowiłem co bys se w gacie poduchy se powkładaliRalfi 4 napisał(a):Mavy czyżbyś się przestraszył odcinka specjalnego przygotowanego specjalnie dla Ciebie ?
MAVV napisał(a):ja juz mowiłem co bys se w gacie poduchy se powkładaliRalfi 4 napisał(a):Mavy czyżbyś się przestraszył odcinka specjalnego przygotowanego specjalnie dla Ciebie ?
piotr R napisał(a):MAVV nie strasz gości. To ma być rodzinny rajd, dla każdego coś miłego. Bigdona utopimy, Explorera rozerwiemy na strzępy, ty długo będziesz konał między drzewami. Ważne żeby pozostali dobrze się bawili i mieli co wspominać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości