danti napisał(a):To ja jeszcze raz zapytam... jakie wielkości tych nalepek plan zakłada:)?
1250X2500
danti napisał(a):To ja jeszcze raz zapytam... jakie wielkości tych nalepek plan zakłada:)?
MAVV napisał(a):danti napisał(a):To ja jeszcze raz zapytam... jakie wielkości tych nalepek plan zakłada:)?
1250X2500
peterek66 napisał(a):danti napisał(a):To ja jeszcze raz zapytam... jakie wielkości tych nalepek plan zakłada:)?
Ta...
Ze względu na rangę zlotu, proponuję wymiary przedniej szyby i przyznanie nagrody specjalnej temu, który przyjedzie do Frącek z naklejką -licząc od miejsca zamieszkania- bez wycinania otworu pozwalającego prowadzić obserwację drogi. Korzystanie z GPS`u dozwolone.
MAVV napisał(a):a pan ADMINISTRATOR TO SIE CHYBA ZLOT WYBIERA
Silvestr napisał(a):Myślę nad tym, ale w tym czasie mój syn ma urodziny i trochę rodziny się pewnie zjedzie...
Silvestr napisał(a):MAVV napisał(a):a pan ADMINISTRATOR TO SIE CHYBA ZLOT WYBIERA
Myślę nad tym, ale w tym czasie mój syn ma urodziny i trochę rodziny się pewnie zjedzie...
MAVV napisał(a):w tym roku kazdy wyciaga sie sam
MAVV napisał(a):bedzie selekcja na nocnych . w tym roku kazdy wyciaga sie sam
MAVV napisał(a):uchyl rąbek tejemnicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości