croochy napisał(a):MAVV napisał(a):uchyl rąbek tejemnicy
Wy pojedziecie jeździć, a ja zostne z Paniami któe za błotem nie przepadają
croochy napisał(a):MAVV napisał(a):uchyl rąbek tejemnicy
Wy pojedziecie jeździć, a ja zostne z Paniami któe za błotem nie przepadają
peterek66 napisał(a):Ta...
Ja, jako nowicjusz, obiecuję że będę topił się sam
koluniu napisał(a):ciplik, może ty mi odpowiesz??
Ciplik napisał(a):Może jestem laikiem i dlatego nie wiem o co chodzi z tą INSYGNIĄ, puki co to bardziej mi się kojarzy z oplem insignią a prawie wcale z ISUZU czy też Frączkami/jeziorami...
MAVV napisał(a):dla mnie super . ale jest ale . barwy sponsora jasne i ciemne ( białe i czarne ) . sponsora pucharów na zawody BENZIN VS DIESEL ale tak to super , z pierwszego zlotu nalepe zrobiłem na kartce i musiałem prosić żeby ktoś mi to na kompie zrobił. prosze o propozycje na doris1605@wp.pl
Ciplik napisał(a):koluniu napisał(a):ciplik, może ty mi odpowiesz??
Sam nie wiem o co chodzi, zadałem takie samo pytanie troszkę wyżej:Ciplik napisał(a):Może jestem laikiem i dlatego nie wiem o co chodzi z tą INSYGNIĄ, puki co to bardziej mi się kojarzy z oplem insignią a prawie wcale z ISUZU czy też Frączkami/jeziorami...
MAVV napisał(a):dla mnie super . ale jest ale . barwy sponsora jasne i ciemne ( białe i czarne ) . sponsora pucharów na zawody BENZIN VS DIESEL ale tak to super , z pierwszego zlotu nalepe zrobiłem na kartce i musiałem prosić żeby ktoś mi to na kompie zrobił. prosze o propozycje na doris1605@wp.pl
skiczu napisał(a):Croochy tylko o jednym...
croochy napisał(a):skiczu napisał(a):Croochy tylko o jednym...
no co zrobić, że od błota bardziej lubie kobiety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości