danti napisał(a):Silvestr napisał(a):Myślę nad tym, ale w tym czasie mój syn ma urodziny i trochę rodziny się pewnie zjedzie...
LTD jest duży pakuj do auta i w drogę;)
MAVV napisał(a):z tego co pamietam ta sama wymówka co rok temu
bardzo ładnie praca domowa odrobionapeterek66 napisał(a):Ciplik napisał(a):koluniu napisał(a):ciplik, może ty mi odpowiesz??
Sam nie wiem o co chodzi, zadałem takie samo pytanie troszkę wyżej:Ciplik napisał(a):Może jestem laikiem i dlatego nie wiem o co chodzi z tą INSYGNIĄ, puki co to bardziej mi się kojarzy z oplem insignią a prawie wcale z ISUZU czy też Frączkami/jeziorami...
Ta...
Są insygnia władzy kościelnej, świeckiej itd. Jako że symbolika jest różna np. :
Korona – jedność państwa
Jabłko – władza nad światem
Berło – przewodnictwo, wskazywanie właściwej drogi
Miecz – sprawiedliwość
Ostrogi – rycerskość
Bransoleta – szczerość, prawdomówność
Pierścień – mistyczny związek ze Stwórcą
Włócznia z proporcem – symbol władzy nad terytorium
My wprowadzamy własną symbolikę, w postaci Troopera & Montereya jako symbolu władzy nad błotem.
Paniali?
nie koniecznie , dam rade tak . dla graficiarza nagrodą bedzie wzór jego nalepy na autach . w tamtym roku napis na nalepce był pisany wzorem IROM MAIDEN bo wiemy ze ten zespół ma kawałek THE TROOPERCiplik napisał(a):Na pewno na e-maila chcesz?
dla ciebie bedzie z jeepemWróbel napisał(a):tak Ta nalepa z troopkiem MI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA.... w szczególności że to MÓJ
MAVV napisał(a):słyszac wasze samcze jeki , zaprosiłem pare koleżanek , tylko one boja sie ze pojedziemy jeździć na tor i zostawimy je same przy ognisku i bedą sie bały ... i tak dalej takie babski biadolenie
wojtekkk napisał(a):daj jej ten temacik do przeczytania to na babnk pojedzie
MAVV napisał(a):dla ciebie bedzie z jeepemWróbel napisał(a):tak Ta nalepa z troopkiem MI SIĘ NAJBARDZIEJ PODOBA.... w szczególności że to MÓJ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości