MAVV napisał(a):dawac foty
MAVV napisał(a):dawac foty
MAVV napisał(a):zagadka . kto na zlocie został ochrzczony Gandalfem Szarym
serg napisał(a):MAVV napisał(a):zagadka . kto na zlocie został ochrzczony Gandalfem Szarym
Peterka ....
peterek66 napisał(a):Sergia Ty się prosisz, oj prosisz A ochrzcił mnie kto?..., Grigorij Saakaszwili czyli kuminiorz z Sandomierza, zwany niesprawiedliwie Sławkiem od żuro-grzybowej
serg napisał(a):...ale trzeba przyznać dobra była. No ewentualnie tylko Marek mógłby mieć zażalenia
peterek66 napisał(a):Ta...serg napisał(a):...ale trzeba przyznać dobra była. No ewentualnie tylko Marek mógłby mieć zażalenia
Marek...., jak leci?
mfw napisał(a):To napewno prze to powietrze we frączkach. Bo mi też wyszło kosmicznie niskie spalanie.
Zatankowałem full zbiornik 60l przed wyjazdem. Na budziku mam 700km i jeszcze nie włączyła się rezerwa co daje nie wiarygodne mniej niż 8.5/100
hassan napisał(a):full zbiornik 60l? Przeca full to coś koło 86
peterek66 napisał(a):Ta...serg napisał(a):MAVV napisał(a):zagadka . kto na zlocie został ochrzczony Gandalfem Szarym
Peterka ....
Sergia Ty się prosisz, oj prosisz A ochrzcił mnie kto?..., Grigorij Saakaszwili czyli kuminiorz z Sandomierza, zwany niesprawiedliwie Sławkiem od żuro-grzybowej
Sław napisał(a):Peter nie idź na ilość,a na jakość wpisów.
MAVV napisał(a):https://picasaweb.google.com/117331105175122217226/Zlot2123VI2013
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości