FFK napisał(a):Przeważnie był we Frączkach, ale pewnie ubiegła edycja była ostatnią.
Gocu napisał(a):Śmiało można się podłączać pod TLC forum, w końcu J95, a Trooper to bardzo podobna konstrukcja
Gocu napisał(a):Jak w Trooperze przez pewien okres czasu nie miałem emblematów, to ludzie pytali jaka to wersja Toyoty LC, bo takiej jeszcze nie widzieli
cherokeexj napisał(a):a nie mamy jakiegoś innego zaprzyjaźnionego forum z którym można połączyć siły? Najlepiej też jakieś nietypowe auta terenowe jakie musso korando itp "wynalazki"
Gocu napisał(a):Śmiało można się podłączać pod TLC forum, w końcu J95, a Trooper to bardzo podobna konstrukcja
Quentil napisał(a):Gocu napisał(a):Jak w Trooperze przez pewien okres czasu nie miałem emblematów, to ludzie pytali jaka to wersja Toyoty LC, bo takiej jeszcze nie widzieli
Czyli w sumie dobrze myślałem, że jedynym sensownym następcą Montereya musiałaby być TLC
Quentil napisał(a):[
Czyli w sumie dobrze myślałem, że jedynym sensownym następcą Montereya musiałaby być TLC
pocieszny napisał(a):sponiewiera mentalnie przy podejściu do kasy
każda pierdoła zylion złotych
pocieszny napisał(a): notorycznie rozjeżdżąjący się IFS w porównaniu z montkowym to jest z tekturowych elementów a porządne z 2 sztywniakami mają już więcej lat i kilometrów niż cała reszta pojazdów które posiadałeś w życiu
pawel126 napisał(a):A za mną gdzieś ciągle chodzi w głowie TLC i to J100
Gocu napisał(a):U mnie Trooper ma dożywocie, ciężko o lepszy pod każdym względem samochód.
A jako bulwar za x lat Land Cruiser J200 lub Range Rover 3/4
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości