Trooper 2.6 krótki

Trooper 2.6 krótki

Postprzez Bobek » 28 sie 2012, 14:48

Witam mam do sprzedania Troopera 91r. z silnikiem 2.6 LPG wbity w dowód ( nie założony kompletny )na kołach terenowych 31' , sprzęgiełka manualne, zderzak przygotowany pod wyciągarke, klepane resory oraz założone dłuższe wieszaki . W ostatnim czasie w aucie została wymieniona uszczelka pod głowicą, regulacja zaworów, kable zapłonowe, świece, kopułka, palec. Do wymiany tylne amortyzatory i i tylne hamulce, przydało by się coś zrobić z obrotami jak jest zimny nie ma wolnych i się nie wchodzi na obroty jak się zagrzeje jest troche lepiej ale nie tak jak powinno. I skończyło się OC. Cena jaka mnie interesuje to 2500zł. Do auta dorzucam dużo przydatnych części.
Ostatnio edytowano 05 paź 2012, 17:40 przez Bobek, łącznie edytowano 1 raz
Bobek

Re: Trooper 2.6 krótki

Postprzez majkus96 » 28 sie 2012, 17:41

Bobek napisał(a):Witam mam do sprzedania Troopera 91r. z silnikiem 2.6 LPG wbity w dowód ( nie założony kompletny ) z dwoma kompletami kół terenowych 31' , 33' chromowane felgi 8.5 cala, sprzęgiełka manualne, zderzak przygotowany pod wyciągarke. W ostatnim czasie w aucie została wymieniona uszczelka pod głowicą, regulacja zaworów, kable zapłonowe, świece, kopułka, palec. Do wymiany tylne amortyzatory i przydało by się coś zrobić z obrotami jak jest zimny nie ma wolnych i się nie wchodzi na obroty jak się zagrzeje jest troche lepiej ale nie tak jak powinno. Rozważę każdą propozycje :) zależy mi na szybkiej sprzedaży. Do auta dorzucam dużo przydatnych części.

Jest Możliwość Kupna Kól 31" Osobno :?:
"tam gdzie konczy sie asfalt, zaczyna sie droga"
majkus96

Re: Trooper 2.6 krótki

Postprzez Bobek » 28 sie 2012, 17:44

Jest są nawet wystawione na forum. opona black star 255/75/15 na alufelgach bieżnik 14-15mm
Bobek

Powrót do Śmietnik