chyba sprzedam montka

chyba sprzedam montka

Postprzez wojtekkk » 06 maja 2015, 21:06

Autko rok młodsze od węgla w moim posiadaniu od 5 lat. w ciagłym użytkowaniu
Montek 3.1 z 1992 , Ltd, klima(jeszcze na czynnik r-.. ale nabita i chłodzi), szyberdach, pełna elektryka, skrzynia manualna. Tylne zaweszenie trail master +2(w miare świeże), przód podkręcony, snorkel safari, pełny kangur z grilem i progi z nierdzewki(cobra z niemieckim tuvem- dedykowane do konkretnego modelu), alusy (Też cobra) 15 na mt bfgoodrich 31x10,5 (te juz raczej do zmiany a przynajmniej przednie), poszeżenia nadkoli z tworzywa, sprzęgiełka automaty w pełni sprawne.Hak. Webasto mokre, Grzałka silnika na 230v def(rewelacja przy duzych mrozach jak masz blisko gniazdko). W bagażniku jakaś mata. Zbiornik z tworzywa z frotki (96litrów), Lampy tylne z kierunkami w słupkach. W zderzaku tylko przeciwmgielne
4 lata temu była mała rolka - zmieniona połac dachu - robota w przydomowym garażu wiec mozna sie dopatrzeć niedociagnięć (robiłem dla siebie a nie pod handel) - generalnie wszystkie połaczenia solidne, przecieków wody brak. szyba nówka (niecały rok) - wyminiona bo oberwała kamieniem spod innego auta.
Do zrobienia - tylne błotniki - to zasługa ładnie wygladających poszerzeń , ABS - głupieje -od samego poczatku jak go mam - wyjety bezpiecznik, amorki przód, silnik wymaga drobnego uszczelnienia - szczególnie przy podstawie filtra, wyskalowanie wskazania poziomu paliwa
pewnie cos z wyposażenia i innych szczegółów pominałem ale nie mam zamiaru nic ukrywac. Przy ewentualnych oględzinach wszystko powiem i na wszystko odpowiem. Do wgladu też zdjęcia - jak go kupiłem, jak wygladał po rolce i jakieś tam inne
Oczywiście ważne badania,oc.
W terenie pare razy był ale to raczej laitowa zabawa była, po szutrach i leśnych duktach troche wiecej .
olej, filtry wymieniane regularnie, przez 5 lat nie było sytuacji by nie odpalił. Aktualny przebieg 310tys.-czy prawdziwy nie wiem - ja zrobiłem z tego około 60

1. komus się spodoba i da satysfakcjonująca cene -sprzedam -(tylko nie wiem ile to satysfakcja)
2. rozmyśle sie i będę jeździł dalej
3. namyślę sie a satysfakcji nie będzie - zorganizuje wielką wyprzedaż wszystkiego na sztuki

fotki na email, numer telefonu na priv
mania 3,1tdi---+2,safari,........plany już są ale szukam sponsora
wojtekkk

Re: chyba sprzedam montka

Postprzez wojtekkk » 17 cze 2015, 12:54

raczej sprzedam
wojtekkk

Postprzez Jake » 17 cze 2015, 17:18

Jakbyś sprzedawał na sztuki to uśmiecham się w kierunku grzałki silnika i webasto.
Toyota 4-Runner 3.4 V6 1991
Jake
Moderator

Postprzez wojtekkk » 23 cze 2015, 19:58

w pełnej kompletacji 7tys, ogołocony z dobrodziejstw (kangur,webasto,alusy) 5tys
wojtekkk

Postprzez wojtekkk » 10 lip 2015, 14:57

aktualne
wojtekkk

Postprzez Jake » 27 lis 2015, 01:49

I jak ta decyzja? Dalej chetnie łyknę defę i webasto.
Toyota 4-Runner 3.4 V6 1991
Jake
Moderator

Powrót do Sprzedam