Witam
Tak jak w temacie posiadam praktycznie wszystko do trooperów silnik 2,8 tdi super stan silnik 2,2 turbo bdb obydwa kompletne w autach do odpalenia ciśnienie oleju super silnik 2,6 stan niewiadomy podobno palił raczej na części myślę że głowice da się z niego odzyskać. Zaciski tylne 1 komplet sprawne kilka na 2 na części wahacze lampy przednie w super stanie 2 komplety oryginałów IKI z elektryczną regulacją lub bez . Maski błotniki pas przedni Szyba czołowa. Jeśli coś potrzeba dzwonić pytać dogadamy się . Jeśli chodzi o montereya to sprawa wygląda tak że auto ma rozebrany silnik był zatarty buda po dachowaniu Z ciekawostek mam też patrola 3,3 w częściach oraz trochę szpejów do landrovera discovery ( rama kompletna z zawiasem mostami bakiem, drzwi 4 sztuki stan bdb bez utlenionego aluminium błotnik prawy kolumnę kierownicza zawalają miejsce. Kontakt telefoniczny 506-597-011Orange 665-883-003 Plus lub GG 2085695 ale tylko po godzinie 20 Zapomniałem dodać że posiadam także spory wybór felg w różnych rozmiarach aluminiowych lub stalowych z oponami lub bez