miras7 napisał(a):Ale że jak ... swojego na części rozsprzedajesz?
miras7 napisał(a):A z tym zgrzytem z 4H/4L podczas jazdy to prowokacja? Sprawdzasz czy czytamy ze zrozumieniem?
Legend napisał(a):-prawa lampa z uchwytem i kpl silnikiem i wycieraczką lub może być bez lampy - tak żeby zrobić konwersję na wycieraczki - do tego knefel i kostki abyu to zalozyc do auta bez
-plastik wokół skrzyni biegow - wazne zeby mial wszystkie uchwyty na ramke mieszka skóry.
Quentil napisał(a):miras7 napisał(a):Ale może będę miał to co potrzebujesz...
Taka lista mi się wykluła:
1. Cykorłapki nad drzwi razem ze śrubami - szt.2 lub lepiej 4.
2. Lusterko prawe europejskie, el. sterowanie + podgrzewanie, obudowa chromowa. (U mnie mechanizm przy regulacji przeskakuje, a na dodatek chyba lustro jest od anglika)
3. Klapka lewarka.
4. Popielniczka z tyłu w tunel środkowy.
5. Dolna połowa obudowy filtra powietrza, ta z tymi blaszanymi zaczepami.
6. Odboje z przodu.
7. Śruby od koła zapasowego - 2 szt.
8. Zawór ciśnienia paliwa wciskany.
9. Emblematy ISUZU Trooper na małe drzwi bagażnika, airbag i grill.
10. Pompa hamulcowa (mała, z 2 wyjściami). (Taka jak tu: http://trooper4x4.pl/forum/viewtopic.php?f=39&t=8154)
11. Zaciski z jarzmami + przewody elastyczne - komplet na 4 koła. (Choć ten punkt najmniej priorytetowy)
12. Komplet podkładek do geometrii.
Elementy wnętrza jak najładniejsze, bo w sumie to do bulwara idą. Wszystkie części do polifta 3.5 ltd.
AlekS napisał(a):Ale zapomniałem jeszcze o klapce plastikowej przy podnośniku.
Jeśli cena podobna do tego plastiku z dachu to bym wziął.
AlekS napisał(a):Chcę, jak najbardziej!
Legend napisał(a):ok, to tylko element wycieraczki na przód i lampy, niedawno klupiłem prawą na allegro za 80pln i nie chciałbym dać więcej. Listwa w takim samym bordowym kolorze co mój złomek.
Legend napisał(a):gdzieś mam oryginalną wklejkę, która fabryka dawała na drzwi - do reduktora bezwzględnie trzeba się zatrzymać
AlekS napisał(a):Odpisałem na priv. Mam nadzieję, że kwota jest OK. Nie mam doświadczenia w wycenianiu. Ja jestem dopiero na początku drogi zbierania części a nie już wydawania
Jake napisał(a):Quentil napisał(a):...Elementy wnętrza jak najładniejsze, bo w sumie to do bulwara idą. Wszystkie części do polifta 3.5 ltd.
Ad.1 - mam
Ad.2 - mam szare
Ad.3 - nie mam
Ad.4 - mam poliftowa (jasny szary)
Ad.5 - do 3.1 mam, do 3.2 nie mam
Ad.6 - ciezko, bo auto jeszce stoi w krzakach podwoziem do dołu
Ad.7 - są
Ad.8 - nie
Ad.9. - nie
Ad.10 - sprawdze
Ad.11 - mam, ale chyba bede chcial je zostawic dla siebie, zeby je wyremontowac i przelozyc do swojego. Ale jeszcze sie zastanowie.
Legend napisał(a):ja bym sie pisal na jakis fragment fotela, potrzebuja przeczepic fragment materialu na rant lewego fotela - przeszyc caly bok.
Quentil napisał(a):Jake napisał(a):Quentil napisał(a):...Elementy wnętrza jak najładniejsze, bo w sumie to do bulwara idą. Wszystkie części do polifta 3.5 ltd.
Ad.1 - mam
Ad.2 - mam szare
Ad.3 - nie mam
Ad.4 - mam poliftowa (jasny szary)
Ad.5 - do 3.1 mam, do 3.2 nie mam
Ad.6 - ciezko, bo auto jeszce stoi w krzakach podwoziem do dołu
Ad.7 - są
Ad.8 - nie
Ad.9. - nie
Ad.10 - sprawdze
Ad.11 - mam, ale chyba bede chcial je zostawic dla siebie, zeby je wyremontowac i przelozyc do swojego. Ale jeszcze sie zastanowie.
Czyli nowa lista podsumowująca:
To jest i biorę na 100%:
1. Cykorłapki nad drzwi razem ze śrubami - szt.2.
2. Lusterko prawe europejskie, el. sterowanie + podgrzewanie.
3. Popielniczka z tyłu w tunel środkowy.
4. Śruby od koła zapasowego - 2 szt.
5. Pompa hamulcowa (mała, z 2 wyjściami). (Taka jak tu: http://trooper4x4.pl/forum/viewtopic.php?f=39&t=8154) [sprawdzasz]
A to pozostaje pod Twoją decyzją:
6. Zaciski z jarzmami + przewody elastyczne - komplet na 4 koła. (Choć ten punkt najmniej priorytetowy)
7. Komplet podkładek do geometrii.
8. Odboje z przodu.
9. Hak holowniczy przód + obie śruby.
10. Trójkąty zwykłe przy lusterkach "pod tweetery" jeśli są ładne, bez dziurek, z zatrzaskami i tanio
Jake napisał(a):W tym tygodniu Ci to skompletuje. Dzis bylem w warsztacie ale nie zdazylem wszystkiego pozbierac. Sruby kola dostaniesz 3szt. Trojkaty przy lusterkach mam tylko zwykłe - bez tweeterów. Moge Ci je dorzucic gratis.
Hak do holowania chcesz jeden czy dwie sztuki?
Zaciski zdemontowałem, sa ladne, przewody elastyczne sa syfiaste. Widac na nich zab czasu, okucia sa skorodowane, na przewodach gumowych pojawiaja sie juz powierzchniowe pekniecia, wiec ich nie zdejmowalem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości