Tomkin napisał(a):Mnie wkurza mała popielniczka i dupowate schowki,taka duża bryka ,a mnie wszystko lata
boqdan napisał(a):Pokrętło wycieraczek+spryskiwacz (jak w maluchu) acha i jeszcze ten znaczek Opla ale już niedługo zostanie unicestwiony
pocieszny napisał(a):brak N na reduktorze to jedyna wada montka jak do tek pory,
reszte psuje na bieżąco sam więc pretensji do fabryki nie mam
Nahen/thor_ napisał(a):pocieszny napisał(a):brak N na reduktorze to jedyna wada montka jak do tek pory,
A w Montku nie jest tak jak w starszych Trooperach czy tym z 2001, że "N" nie ma ale jest ??
- to sobie to zmień -ja mam w zderzaku przeciwmgielne wesemy po 7 zeta za szt.-można ładować. A jak Ci zbiją lewą to dzwoń-dogadamy sięI jeszcze te porąbane światła w zderzaku
pocieszny napisał(a):Nahen/thor_ napisał(a):pocieszny napisał(a):brak N na reduktorze to jedyna wada montka jak do tek pory,
A w Montku nie jest tak jak w starszych Trooperach czy tym z 2001, że "N" nie ma ale jest ??
niby tak, ale jak przypadkowo wyskoczy z pozycji której nie ma to będzie dupa i potaraszone wszystko
nie ma blokady w pozycji N
wojtekkk napisał(a):nie wiem jak z żoną ale montek zostaje w rodzinie
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości