Maryś2 napisał(a):Witam, jak powinna działać antena automatyczna? Czy tak jak mam teraz tzn. Po przekręceniu kulczyka na zapłon wysuwa się a po wyłączeniu chowa. Bardzo to wkur... i a przełącznik anteny przy lewarku nie działa - to chyba on powinien sterować anteną? I jeszcze jedno pytanko Monti 93 3,1 po odpaleniu świeci się kilka kontrolek na desce i gasną po przygazowaniu do ok. 2 tyś czy tak też macie, tak ma być ? W 98 3,1 tego nie mam
miras7 napisał(a):Maryś2 napisał(a):Witam, jak powinna działać antena automatyczna? Czy tak jak mam teraz tzn. Po przekręceniu kulczyka na zapłon wysuwa się a po wyłączeniu chowa. Bardzo to wkur... i a przełącznik anteny przy lewarku nie działa - to chyba on powinien sterować anteną? I jeszcze jedno pytanko Monti 93 3,1 po odpaleniu świeci się kilka kontrolek na desce i gasną po przygazowaniu do ok. 2 tyś czy tak też macie, tak ma być ? W 98 3,1 tego nie mam
U mnie tak jest ze wzbudzeniem alternatora, że muszę lekko "przegazować" po odpaleniu. Przyzwyczaiłem się bo poza tym działa i ładuje. Pojawiło się to po regeneracji.
Maryś2 napisał(a):Witam, jak powinna działać antena automatyczna? Czy tak jak mam teraz tzn. Po przekręceniu kulczyka na zapłon wysuwa się a po wyłączeniu chowa. Bardzo to wkur... i a przełącznik anteny przy lewarku nie działa - to chyba on powinien sterować anteną? I jeszcze jedno pytanko Monti 93 3,1 po odpaleniu świeci się kilka kontrolek na desce i gasną po przygazowaniu do ok. 2 tyś czy tak też macie, tak ma być ? W 98 3,1 tego nie mam
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości