Hinek napisał(a):Takie "trzaski" to objaw zużytych przegubów.
DzikiNiedzwiedz napisał(a):Zdejmujesz półosie z przegubami i macasz.
Jak Ci przód strzeli to na tyle wjedziesz do warsztatu
piotr R napisał(a):Jak przegub strzela znaczy że umarł.Wygłuszanie smarem na nic się nie zda pod obciążeniem będzie strzelał.Jeźdź dopóki się nie rozleci a w między czasie szukaj nowego.
piotr R napisał(a):W trójmieście jeździ parę terenówek ,poproś któregoś by ci to zdiagnozował nim zaczniesz płacić mechanikom za naukę na twoim aucie.
piotr R napisał(a):Zaczep kogoś z zmotanym autem 4x4 to przeważnie życzliwi ludzie , w Trój mieście mieszka nasz forumowy kolega poczekaj może się odezwie.
Hinek napisał(a):Myślę że o mnie chodzi Jak widać jestem z Gdyni, ale w domu będę dopiero na poczatku sierpnia.
pocieszny napisał(a):a ja bym sprawdził czy krzyżak w wale nie jest zapieczony i do tego brak smaru w przegubach
a efekt opisany jest taki że albo jest inne przełożenie (przód/tył) albo mocno spięte LSD i przy skręcie koło traci przyczepność
piotr R napisał(a):Opisz jak to wygląda. czy to taki tryb wyglądający jak satelita dyferencjału na sprężynie?
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości