ksenia napisał(a):U mnie weszło tak....
miras7 napisał(a):ksenia napisał(a):U mnie weszło tak....
Pod plastykową skorupą zderzaka masz całą nową konstrukcję stalową? Bo widzę, że i szekle mają mocowania. Czy oryginalna belka zderzaka została?
Gocu napisał(a):U mnie to wyszło tak:
ksenia napisał(a):Szekle i wyciągarka jest osobno montowana ( przyspawana do ramy)
cherokeexj napisał(a):czekam na jakieś bardziej techniczne fotki jak to pod zderzakiem ori wygląda bo mój super stalowy zderzak wylatuje z hukiem
Michał4x4 napisał(a):cherokeexj napisał(a):czekam na jakieś bardziej techniczne fotki jak to pod zderzakiem ori wygląda bo mój super stalowy zderzak wylatuje z hukiem
A czemu wywalasz zderzak ?
Od razu się auto podniesie z hukiem
cherokeexj napisał(a):Michał4x4 napisał(a):cherokeexj napisał(a):czekam na jakieś bardziej techniczne fotki jak to pod zderzakiem ori wygląda bo mój super stalowy zderzak wylatuje z hukiem
A czemu wywalasz zderzak ?
Od razu się auto podniesie z hukiem
bo się do niczego nie nadaje gnie się jak galareta
pocieszny napisał(a):bo ma się giąć zderzak nie rama
pocieszny napisał(a):Bosz .... masakra dopiero teraz sprawdziłem do czego masz zderzak przykręcony i na ile punktów? ?
Ja rozumiem zaufanie do wykonawcy ale kuna to element odpowiadający za życie.... Nie tylko kierownika :/
pocieszny napisał(a):z tym m nie przesadzaj
mocny ma być tam gdzie płyta pod łincza reszta ma się pogiąć nawet za cene lekko zdemolowanej budy
Powrót do Isuzu Trooper II / Opel Monterey A (1992-1997)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 78 gości