TrooperGPD napisał(a):trzy małe śrubeczki na śrubokręt (nie wiem nawet czy była taka potrzeba)
TrooperGPD napisał(a):Witam jestem już po wymianie osłony przegubu co mogę polecić kolegom i koleżanką z naszych bestii to to że warto zainwestować w stożek do zakładania gumowych osłon koszt około 30pln pozwala on nie zdejmować przegubu przy wymianie osłony znacznie zmniejsza zakres roboty i trudności "poco zbijać przegub".
freefly napisał(a):TrooperGPD napisał(a):Witam jestem już po wymianie osłony przegubu co mogę polecić kolegom i koleżanką z naszych bestii to to że warto zainwestować w stożek do zakładania gumowych osłon koszt około 30pln pozwala on nie zdejmować przegubu przy wymianie osłony znacznie zmniejsza zakres roboty i trudności "poco zbijać przegub".
Smar z przegubów co jakiś czas trzeba wymienić. A wymiana osłon jest ku temu okazją. Dobre rozwiązanie dla chodzących na skróty i byle jakich warsztatów.
korf napisał(a):Poleci ktoś jakieś porządne osłony do 3.5? Auto nie jeździ w terenie, a osłony wymieniam co roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 13 gości